Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Digger
senior tag
válasz anonym1s #21227 üzenetére
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok!
Elolvastam a hozzászólásodat, és egyet is értek vele!
A legvégén mosolyodtam el, amikor megláttam a regisztrált nevedet! ;-)
(Nem akartam nick nevet írni)
Ez a név teljesen ellentmond azzal amit leírtál!
(Tudom az enyém is!)
Remélem nem vetted sértésnek! -
dh66e
veterán
válasz anonym1s #21241 üzenetére
Érdekes megközelítésben adod elő,tipikus másban a szálkát........ilyen email címmel meg teljesen komolytalan a hozzászólásod kb olyan mikor valaki letiltja a számát mobilon,de komolyan szeretne tárgyalni valamiről.
rii
Doboza ha megvan akkor azon ott a pontos típus,viszont ha nincs akkor a playa tetején ott kell virítania ennek a szövegnek:
dts
2.0 +digital out
Amennyiben ez a felirat ott van a tetején-ha le nem kopott-akkor gen 2.Erre van sokféle egyéni fw amivel minden gondod megoldódik.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz anonym1s #21241 üzenetére
3 Ł e-bay-ről a magyar karakterkészlet amit rá tudsz tenni a billentyűzetre és máris tudod mi hol van...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dh66e
veterán
válasz anonym1s #21251 üzenetére
Csak egy megállapítást tettem.Levélszemét kiszűrésének is vannak módjai nem is bonyolult kb olyan mint egy okosra magyar billentyűzetet varázsolni.Ezek után érdemes azt a bizonyos hozzászólást megírni amivel egyetértek egyébként,de nagyon Off már ez a téma szerintem mindent megbeszéltünk.
-
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #21844 üzenetére
Hányszor kell leírni, hogy megértsd? Igen, akadozik, vagy meg sem szólal. A hivatalos leírás szerint nem adja ki egyáltalán a HD hangokat. Ha új firmware van rajta, akkor alighanem tényleg ez a helyzet.
Elolvastad az AVO tesztjét?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
szucsi57
tag
válasz anonym1s #22600 üzenetére
A legstabilabb megoldás, routeres helyi hálózat esetén:
Kábeles hálózatot érdemes kiépíteni.
A számítógépekben a helyi hálózati munkacsoport (workgroup) neve ugyan az legyen (pl. Home, Mshome, Workgroup).
A routerben fix IP számot kell definiálni a számítógépek fizikai címének alapján. A egy gép hálózati kártyájának nincs gyárilag beírt fizikai címe, akkor a hálózati kártya jellemzőinél adni kell neki egyet: tetszőleges 16 karakter hosszú jelsorozat (hexadecimális), amelyben a számok 0-tól 9-ig és betűk A-tól F-ig lehetnek benne.
Első indításkor először a router indul, majd ha felállt, a többi gép.
A gépekben elég az automatikus hálózatot használni. A televíziónál és a média lejátszónál - tapasztalataim szerint - az stabilabb megoldás, ha kézzel beírjuk azt az IP számot, gateway-t, DNS szervert, ami a routerben is szerepel.
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #22687 üzenetére
3000 forintért (nyilván nem a legújabbakat) lehet kapni BD-ket és az árak szépen, lassan csökkennek. Ma már nem kerül annyival többe egy BD-játszó, hogy érdemes legyen DVD-játszót venni.
Az utóbbi évben egyetlen DVD-t sem néztem, az azt megelőzőben talán kettőt. 2008 őszén kezdtem gyűjteni a HD filmeket. Van egy rahedli eredeti gyári DVD-m, de már mindent, ami érdekel, begyűjtöttem HD-ban, azért vagyok itt a médialejátszós topikban.(#22690) Tin
Nem értettél meg.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ultio
aktív tag
válasz anonym1s #22809 üzenetére
Egyel korábbi firmware van fenn, az általad említett hibával nem találkoztam, pedig vannak iso fájlaim, például elég sok családi videó és tökéletes.
Sőt a Celine Dion New Age koncertfilm, a BD50, is tökéletes, az is iso. Simán lehet tekerni is benne, nem akad, nem döcög, röcög. Full képernyős nálam.Valahol van egy Automatikus képarány beállítás, nekem azon van.
[ Szerkesztve ]
rasti rusti
-
ultio
aktív tag
válasz anonym1s #22812 üzenetére
Igen, a 1.11.14.
Talán a Video/Audio kimenet beállításban van a képarány.Eddig egy BD25-ötöt próbáltam ami nem iso-ban volt, nem volt vele gond.
Min vannak a tartalmak? Lehet a kicsomagolás miatt akad.Amúgy másik topikban olvastam, hogy többen találkoztak már ezzel a problémával, konkrétan, hogy egy adott verziójú tartalom akadt, más meg nem. Más formátumban kölcsönzött ugyanaz a tartalom már jó volt, tehát valszeg nem a lejátszóban, hanem a tartalomban keresendő a hiba.
Én inkább az 1080-as mkv-kat preferálom, de Bd50 és BD25, amit néztem, tökéletes volt.
Még a korábban általam is említett New Age koncertfilm is.rasti rusti
-
ultio
aktív tag
válasz anonym1s #22811 üzenetére
Ja, egy kerdes. Amikor 23.976 filmet nezek a lejatszo nem 24hz-re valt hanem 60-ra (egesz pontosan 59.94-re). Ez normalis, igy kell lennie?
Melyik lejátszódról beszélsz?A WD-ben be lehet állítani, hogy automatikusan váltson a frissítések között és szépen meg is teszi, látom, mert ugye ki is írja.
rasti rusti
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #22811 üzenetére
"Ja, egy kerdes. Amikor 23.976 filmet nezek a lejatszo nem 24hz-re valt hanem 60-ra (egesz pontosan 59.94-re). Ez normalis, igy kell lennie?"
Nem, az nem normális. Alighanem a képbeállítások menüpontban kell valamit változtatni, mondjuk engedélyezni az automatikus váltást és a 24p-t.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #22861 üzenetére
Próbálgasd az összes lehetséges változatot, valamelyik biztosan jó lesz!
(#22864) cekkk
ISO-ban lévő film.
Te durvábban kötözködsz, mint én![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz anonym1s #22858 üzenetére
A videó mód-ot állítsd 1080-ra, 720p-n szerintem nem fogja kiadni a 24 Hz-et. Mint látod minden anyag 720p-re van konvertálva.
Közben látom, hogy átállítottad, így már tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ultio
aktív tag
válasz anonym1s #22871 üzenetére
Érdekes. Nekem továbbra is minden tökéletes a korábbi firmware-el is.
Az általad említett BD25 iso filmet néztem a kölcsönzőben, de nem vágtam bele, mert nagy fájl és kevesen kölcsönzik. De ha a dvd iso-k nyilvánosak, megnézném, hogy nekem mit csinál vele.rasti rusti
-
anonym1s
őstag
válasz anonym1s #22927 üzenetére
Kiprobaltam ezeket a filmeket a playonhd minivel, es lejatsza mindet helyes keparannyal, teljesen akadasmentesen, raadasul van a beallitasok kozott egy 24p be/ki opcio, es ha ez be van kapcsolva, akkor atvalt 24hz-re, ki is irja a teve ugyanugy mint a WD TV Live3 es Dune 301 eseteben.
Nem akarom leszolni ezt a wd tv-t de eleg gaz, hogy egy 3 eves "szar" realtek csipes lejatszo lepipalja
En hulye meg odaigertem ezt a prima lejatszot a tesomnak. -
Ejelhar
senior tag
válasz anonym1s #23052 üzenetére
Jellemző az én példám, akartam a sóginak egy ilyet venni, csak úgy.
De inkább a szutyok kínai izék mint a Dune VT 102, még jó, hogy időben kiderült használhatatlansága.
Illetve most éppen egy használt Popira vadászok (110). Hírek szerint az egy remek lejátszó, egészen különleges dolgokra képes: ha van hangsáv mellékelve a filmhez, azt kiadja, hangja is lesz a filmnek.Nem is gondolná az ember, hogy hova fejlődött mostanra a technika, már az elmúlt évtizedben is kihoztak médialejátszókat, amik a a hangsávot is sikerrel dekódolják. Egyszerűen pazar.
-
BBéci
legenda
-
-
ultio
aktív tag
válasz anonym1s #23085 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet.
Feltettem a 32X tekerés miatt a legújabb firmwaret, de semmit nem állítottam és teljesen jól lejátsza.
A WD-ben nekem a szélesvásznú van beállítva, a tévém egy Samsung EH5000, ott meg a 16-9 képarány van.Nekem eddig még semmilyen tartalommal nem volt gondom a wd-n, hogy szaggatna, nem játszaná le, rossz lenne a képarány, röcögne, döcögne, minden tökéletes és nagyon gyors is a rákötött külső, saját tápos vinyóval.
rasti rusti
-
ultio
aktív tag
válasz anonym1s #23116 üzenetére
Kikapcsoltam.
Végül is így is lehet nézni .
De azért inkább visszakapcsoltam.Akkor mégse a WD hibája volt, vagyis de, csak beállítás kérdése. Én már az elején bekapcsoltam a DVD menüt, ezért nem is jutott az eszembe, hogy ez is okozhatja.
Szerintem korrekt lejátszó ez a WD, én teljesen elégedett vagyok vele.
rasti rusti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest