Hirdetés
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
kmarci25 #12888 üzenetére
Légy türelemmel, ne nyüzsögd túl a dolgokat. Nem átverős banda a Linkdelight.
Velem az történt, hogy 2 héttel azután, hogy Hongkongból elküldték a lejátszót nem érkezett meg, majd újra jelezte a tracking oldal (akár a Magyar Posta oldalán, akár a hongkongién néztem), hogy ismét elküldve. Egy hétre rá az oldal jelezte Magyarországra érkezett, majd a következő napon, hogy VÁM alatt és rögtön után, hogy elvámolva. Ebből sejtettem, hogy megúsztam az ÁFÁ-t. Egy újabb heti várokozás után csengetett a postás, letette a csomagot és elköszönt.
Akkor vettem észre, hogy a kínai kislány a házszám, emelet, ajtó kavalkádban, amit ő nem értett, nem írt házszámot a címre. Több ezer fős utcában lakom Budapesten, de egy nagy piros pont a Magyar Postának amiért kikeresett engem, és a hiányos címzés ellenére kicsit késve, de pontosan kézbesítette a csomagot.
Könnyítette a helyzetüket, hogy a nevem nem Szabó vagy Kovács...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest