- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Értem, köszönöm!
Igazából az itt a fő probléma, hogy nincs normális szolgáltató a környékünkön, mert ha lenne olyan digitális set-top-boxos adásunk ami képes rögzíteni akkor nem kellene felvevőset venni, és maradna pénzem esetleg valami hangrendszerre is, de ez más tészta.Sony KDL-40W5500 TV-m van, és azon van BRAVIA Sync funkció, és ha már van akkor olyan DVD-t veszek ami tud ilyet, hogy kényelmes legyen a kezelésük.
Szóval 2 készülék van most amelyik szóba jöhet és Sony gyártású;
-RDR-HX950
-RDR-AT100
Igazából sok különbséget honlapon történő összehasonlítás után nem vettem észre köztük, (a merevlemez kapacitását leszámítva - de az nem olyan fontos nekem).
A XH950 azért került be a képbe, mert egy használt példányhoz jóval olcsóbban hozzá tudnék jutni.
A kérdésem pedig az, hogy ugye az AT az egy újabb széria mint a HX, jelent-e ez valami különbséget az általad említett felkonvertáló rész minőségét tekintve? Vagy azt mondod, hogy vegyem az olcsóbbat, jelentős különbség nincs köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged