- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
válasz
neduddki #2050 üzenetére
Szia!
Eddig egyetlen egy pluszos lemezen lévő avi filmeket néztem meg rajta, amióta megvan a készülék. Cirka 3 hete. Valóban pluszos lemez volt és valóban lejátszotta. Ma újra leellenőriztem. Viszont most kissé összezavarodtam, ugyanis van még néhány pluszos lemezem avi filmekkel és tesztet folytattam. Azt tapasztaltam, hogy a pluszos plextor lemezeken lévőket nem játsza le, ismeretlen lemezt ír ki, kivéve azt az egyet, amelyiket először véletlenül találomra kiválasztottam és megnéztam a rajta levő filmeket. Azt az egyet most is felismeri, a direct navigation gombot megnyomva kilistázza a filmeket.
Van viszont két pluszos verbatim lemezem, amin szintén avi filmek vannak, és azokat gond nélkül felismerte. Erre varrjál gombot! Most akkor lemezek márkája szerint is válogat? De akkor a plextorokból miért csak azt az egyet hajlandó felismerni? Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged