Hirdetés
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaroslav
aktív tag
Valamennyire kapcsolódik a kérdésem a boncolgatott 4K lejátszáshoz.
Új NAS felhasználó vagyok, és most ismerkedem a használatával.
Vásároltam egy Asustor AS5304T NAS-t (a másik jelöltem a Synology DS918+ volt, de az Asustor mellett szólt a jobb hardver és a jobb anyaghasználat)-Egyenlőre elégedett is vagyok. Amire terveztem arra megfelel. Filmek sorozatok tárolására és stream-elésére. A 4K filmeket is streameli szépen külső lejátszóra (Samsung TV Plex, Apple TV Infuse Pro/Plex, PC Plex).
Azt hogyan tudnám megoldani, hogy mondjuk egy ipad-en, ami nem képes saját hardver-ből "izomból" lejátszani a 4K filmet (csak a 1080p-set) azon lejátszani a 4K filmet...
Gondolom ez lenne az a bizonyos, számomra misztikus valós időben történő, transzkódolási funkció.Ezt a lehetőséget tudja-e az Asustor NAS-om?
Olyasmivel próbálkoztam, hogy a LookGoods app-ot telepítettem a NAS-ra, engedélyeztem az EZ-Router-ben a megfelelő portokat LookGoods számára, és az ipad-en az AiVodeos app-al próbáltam lejátszani a 4K filmet.
Én legalábbis valami ilyesmit próbáltam, de nem nagyon jött össze.Tudja üzembiztosan és megfelelő minőségben a fent leírt transzkódolási funkciót a NAS, és csak én csináltam rosszul a folyamatot, vagy még gyerekcipőben jár ez az egész transzkódolási úgy, és nem érdemes erőltetni? Esetleg csak valami még "erősebb" NAS tudná megoldani.
Előre is köszönöm segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- Politika
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The First Berserker: Khazan
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gerner1
- További aktív témák...
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest