Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
zsolt_64 #9804 üzenetére
Őszintén szólva nagyfelhasználó a család, minden megabit számít
a TPlink simán vitte amikor bizonytalankodott akkor csak apnek használtam és virtuális pc pfsense volt helyette.Most apnek is elhunyt így gondoltam eszközkonszolidáció és egy normális router,de arra nem gondoltam, hogy nem viszi a gbitet. -
llacee
őstag
Sziasztok!
Pár nap használat után alapjában elégedett vagyok a 66b1-el, de ami kissé zavar, hogy Digi 1G 700Mbit fölé nem igen tud menni.A WDR3600 simán hozta 900 felett. -
llacee
őstag
Koszonom, beruhaztam egyre.Egyenlore gyari fw el.Merlin mennyivel tud tobbet, erdemes cserelni?
-
llacee
őstag
Sziasztok.Erdemes ac66b1et venni, tplink wdr3600 megadta magat.fttp gbit net, openvpn feltetel.mennyire stabil a vas
-
llacee
őstag
Sziasztok!
AC66 B1 vásárlása előtt egy kérdés.
A Routerre egy 24 portos Managed Switch fog csatlakozni és abba jónéhány kliens.
A forgalmi statisztikát ezeknél az ügyfeleknél is látom majd, vagy csak annyit, hogy switch IP forgalom?
A statisztika csak a netfelé menő forgalmat tartalmazza, azt hogy egy nas belső hálón mennyit forgalmazott, milyen sávszélességgel egy ügyfél felé gondolom nem.Köszi!
(Merlin Fw-el is megy a Gigás NAT sebesség Digi FTTH alatt?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest