Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha felmegy rá, akkor ráteheted simán, igen. De ha jól rémlik az újabb fw-kben már van valami védelem CFW-k ellen, talán az image file header-t ellenőrzi, és ha nem hivatalos ASUS fw-t akarsz rátenni, akkor nem fog felmenni. Sőt, ha túl régi gyári fw-t akarsz rátenni, az szintén nem megy fel. Ilyen esetben csak failsafe (recovery) módban tudod feltenni. Ha feltetted, aztán egy reset mindenképp szükséges neki, és ne mentett konfigurációt tölts vissza rá, hanem mindent manuálisan állíts be.
Amúgy az fw oda-vissza cserélgethető bármikor.
-
Szia!
Ha ezek közül valami hiányzik, akkor tedd fel, egyébként nem feltétlenül szükséges a váltás.
-
elvitte a cica az "üzletelős" hozzászólásokat.
én váltok néha indokolatlanul is felfelé - értem úgy, hogy közel sem használom ki a jobbat -, de mint írtam korábban is, erről most nincs hová, de legalábbis nincs még értelme, hiszen jelenleg 100 e ft felett kezdődik egy rt-ac88u. -
napi, heti és havi lebontásban lehet kielemeztetni (grafikusan is) egyesével minden eszköz forgalmát, külön a le- és feltöltést is, ráadásul az eszközöknél lebontva azt is, hogy milyen alkalmazás/folyamat mennyit forgalmazott...stb.
nem próbáltam még ki minden adott opciót, mert túl sok adott. -
hivatalosan ez;
Security Related
- Modified the access rights of account mode and share mode to asusware.platform path when lighttpd server is enabled. (Très Acton at BAE Systems Applied Intelligence)
- Modified the access rights to specific port of UPnP server. (Thanks to Acton)
- Updated lighttpd server version to 1.4.39 (Thanks to Tommi)
- Restriced access from wan method to enhance security. (Thanks for David)
- Changed SSH and Telnet default access interface.New Features
- Supported auto dynamic port changing of UPnP server when ports conflict.
- Supported more ASUS Router App new features
- Added traffic analyzerBug fixed
- Fixed the GUI issue for reboot scheduler
- Fixed httpd/ Telnetd/ SSH restart issue after LAN address changedsemmi olyan, amivel korábban komoly gondom lett volna, hogy amiatt feltétlenül frissítsek, de volt időm és energiám, így megtettem.
a traffic analyzer az egyetlen, amire kíváncsi voltam, azt kipróbáltam. -
Nincsen előre meghatározott menetrend a frissítésekre. Lehet, hogy erre várnak: Biztonsági hiba veszélyezteti az ASUS routereit
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest