Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoZo
csendes tag
A CHS Hungary árlistáján van ''PDA ASUS A620BT + GPS vevő, töltő, tartó'' néven. Az utoltó árlistán 106900Ft volt a bruttó ára. Írtam mailt a CHS-nek, melyben rákérdeztem a GPS típusára, de már egy hete válaszra sem méltatnak. Ezért próbálkoztam itt a fórumon, hátha valaki már látott ilyen csomagot.
-
HoZo
csendes tag
Sulinetben kapható az ASUS MyPal 620BT + GPS Kit. Használtok, vagy láttatok már ilyet? Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan milyen GPS vevő van a csomagban? Maga a PDA egész jónak tűnik, de a GPS-ről nem tudtam semmit kideríteni, azt sem tudom, hogy milyen típus. Attól tartok, hogy valami nagyon gyenge pontatlan cucc. Nagyon sürgős lenne dönteni, ezért megköszönném, ha tudnátok róla valamit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest