Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanti
csendes tag
válasz
Szanti #12398 üzenetére
A probléma megoldva! A memória sz***tott meg, de rendesen. Lásd a hírdetés hozzászólásaiban.
-
Szanti
csendes tag
válasz
aszti93 #12396 üzenetére
Kedves Asztalos Dániel Dunakesziről!
Miből gondolod, hogy én nem nézegetem a fórumot. Még meg se vetted a deszkámat és már ékeskedsz vele, mintha a tied lenne. Legalább a hírdetésemet írtad volna át. De azért nem rossz ötlet és nem haragszom. Mondjuk nem bántam volna ha azt írod szeretnél venni egy lapot, aminek ez meg ez a baja, érdemes-e megvenni 5000-ért, vagy meg lehet-e javítani? Nagy fenegyerek vagy az biztos
Aztán ha van megoldás még alkudnál is mi?
Nos minden viccet félre téve a szóban forgó deszka az enyém és ha van megoldás akkor is lehet, hogy eladnám csak többért
Azóta tovább görcsöltem és van néhány érdekes fejlemény: Ma kipróbáltam E6400 procival és tökéletesen fut. Úgy tűnik csak a Q9550 procit nem bírja már. De ez a proci P5K Premium deszkában tökéletesen fut. Én ezt már kezdem nem érteni. Külön-külön minden ok, csak együtt nem. Ráadásul 1 hónappal ezelőttig minden rendesem együtt működött. Nem tudom mi változhatot. Ha van valakinek ötlete, örülnék, ha megosztaná, mert akkor nem kellene eladnom őket. Kondi, stb.? A RAM-ok: 4*4GB DDR3 1333Mhz CL9 Kingston RAM. Mi lehet inkompatibilis?
Ezer köszönet!
Szanti
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest