Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
utánvétel #5475 üzenetére
Nem tudom másképpen mondani: a Kingston DDR2-1200 nem jó, sz@r, a legtöbb nem megy a névleges 1200Mhz-en. Alaposan feltételezhető, hogy ilyet fogtál ki. Ennyi, megjavítani nem lehet. Javasoltam, hogy vegyél olyat ami jobb (esetleg olcsóbb is ráadásul).
Sajnálom ha ezt nem értetted meg, és ez nálad az ész osztása kategória. Azt is meg tudnám mutatni milyen de nem akarok személyeskedni, mivel ez nem az a topik, meg hát nem is illik ugye.
De ha valamit nem értesz, esetleg valamivel nem értesz vele egyet az nem azt jelenti, hogy a másik a hülye. De nem ám.És utoljára (mert én többé neked sem segítő sem semmilyen más szándékkal nem válaszolok, ez egészen biztos) egy tanács: mielőtt olyan hardvert veszel meg amit nem ismersz, és nem tudod az-e legjobb vétel a pénzedért a céljaidra, javaslom előtte kérdezz ne utána! És akkor sanszosabb, hogy nem kell kérdezned, és nem osztják majd az észt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest