- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Jól nézted meg, tényleg ennyit tud a RAM-od, de akkor az a valószínű hogy az alaplapod keveseb feszültséget ad a memóriáknak. Tehát akkor belőheted a memóriákat 4-4-3-8-ra, de a JumperFree Configuration-nél is állítsd be Manual-ra, ott pedig 2,2 V-ra a memóriák feszültségigényét. Így mennie kéne...
-
peti_s
addikt
Mert nem az a gyári értéke. Ilyen RAM-ok igazából nincsenek. Általában az első szám van háromszor ugyanúgy egymás után, és a 4. jegy az elsőnek a 3x-sa. Tehát 4-4-4-12, vagy 5-5-5-15. Ezek a JEDEC szabvány adatok, de vannak ettől eltérőek is, pl. 5-5-5-18, ezek általában a KINGMAX-ok.
-
peti_s
addikt
Abban az esetben érdemes csak, hogy ha lesz tuning. Mert akkor tovább húzható a processzor. Az eredmények, a SuperPI elég jónak számít, az én P4-em 40mp alatt számolja ki, van nekünk még 1 E2200-unk, az pedig 26,7 mp alatt számolja ki, de ez mindig csak 1 magot terhel le.
-
peti_s
addikt
Sztem hagyj mindent AUTO-n, mert ha tuningolsz, vagy csak fix-álni akarod a feszültséget hogy kevesebbet fogyasszon mint én, akkor számítanod kell arra hogy 2x kell bekapcsolni. Én személy szerint egy SuperPI-re kiváncsi lennék, és egy Everest CPU Queen-re, de bármiféle tesztet szívesen látnék. Örülök hogy neked már megvan az új processzorod, nekem is kéne már egy új, de én az E5300-ban gondolkozom. Mind a kettő R0 steppinges, pont mint az új Xeon, és kevesebbet fogyaszt. Ezt az információt Akosf kollégának köszönöm, és nagyon örülök neki.
-
nbl2
senior tag
Mindegyik proci 64bites a 8xxx és a 7xxx és a Quad is. Semmi gondod nem okoz, mert ez attól függ milyen operációs rendszert használsz, xp32 vagy xp 64-et, esetleg vistat de abból meg csak a 64-est érdemes felrakni, bár én megmaradok az xp32-nél nekem edig ez jött be a legjobban.
-
nbl2
senior tag
Szia.
Ezt linket nézd meg. [link]
Ez alapján nem támogatja a 8500-ös procit de én olyan nem is vennék. Én vennék bele használtan egy 7300-at vagy 7400-et és egy kicsit tuningolnám. A D945-nől ezek alapon járatva is sokkal gyorsabbak és jobbak. Én a D820-asomat ami 3,2Ghz-en ment cseréltem le egy 2140-re ami csak 3Ghz-en ment de érezhetően gyorsabb volt nála. Szóval sokkal jobb!
Egyébként a lista alapján a quad-ok is belemennek, olyat nem akarsz venni? csak mert a e8500 árából már kijön egy quad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MÁV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest