Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek ASUS V1S notebookja ?
Ha igen kiváncsi lennék mennyiért vette és egy átfogó általános véleményre is. Ha van benne valami rossz kényelmetlen idegesítő... arra is kiváncsi volnék.
És várnék olyanoktól is hozzászólást, akik egyszerűen csak tudják, hogy hol lehet ezt a notebookot vagy általánosságban ASUS notebookokat olcsó pénzér venni (persze relatívan olcsó)
Előre is köszi -
oO7
őstag
Sziasztok !
Most kezdődik nekem a főiskola és notebook vétel előtt állok... Mivel nemtagadom gamer vérű vagyok azegyik fő szempont hogy combos legyen a gép és az sem elvetendő, hogy a lehető legújabbak legyenek benne a cuccok... Ez kicsit durván hangzik de azér a legújabb nem a legjobbat jelenti.
Van egy kiszemeltem: ASUS G1S nade erről semmi infót nem találok, mintha nemis lehetne kapni Mo-n (pedig biztos lehet)
Emellett viszont ''egészen jó'' árban láttam Acer Aspire 5920G (310.000 Ft környéke) és MSI GX700 (370.000 Ft környéke) típusú notebookot... Kifogásaim ezen notebookokkal szemben, hogy az Acer csúnya az MSI meg nagy és a 15.4'' -os Gamer notebookja pedig AMD-ATI alapokon van.
Mint mondtam az ASUS -ról semmit nemtudok és a kérdésem az lenne hogy vajon azis hasonló 300-350e Ft körül kapható e meg.
Remélem szívderítő válaszokat fogok itt százával látni
És még egy kérés, hogy privát üzenetben írjatok meg nem valami gyakran nézelődök itt a téma meg pröög és soha nem találok ide vissza, és aztsem fogom látni hogy ki írt nekem és ki nem.
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Path of Exile (ARPG)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx