- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gajdi
tag
válasz
Kovács84 #3518 üzenetére
Nagyon vicces dolog történt
A bios fogta magát és megjavult... DOS módban is megy a billentyűzet... csakúgy....
ATI beállítások között matattam, épp az X1100nak lefoglalt memóriát vettem vissza 64megára - restart - csodák csodája működik! Azóta nem volt még merszem megpróbálni visszaállítaniEgyébként a videólejátszás közben észrevehető vízszintes csíkocskák nemnagyon észrevehetőek a laptop monitorán, én is csak egy 100centis hdtv-n vettem észre. Kipróbáltam a jóöreg csé megjelenítésénél is előjön a hiba, szal tuti videókártya bug.
Lehetséges, hogy Vistával menne, de most egyenlőre campusos xp-m van, ami így eredeti... Bár talán idéntől már lehet vistát is igényelni - fene tudja.
Egyébként azóta, hogy van biosom, kipróbáltam egy live linuxszal is - azonnal pakolt magának drivert, de azzal is hasonló hibát mutat videózás közben (persze a linuxos ati driver még az xp-shez képest is gyengébb)
Amúgy öcséd vistával tolja?
Köszi
G. -
Gajdi
tag
Helló mindenkinek!
Az a helyzet, hogy több problémám is lenne egy új ASUS X51R típusú laptoppal. (Win XP van rajta) - kb egy hónapja próbálkozok az asus.com-os fórumokon meg a supportjuknál, de semmi fejlemény - a fórumon csak kérdések válaszok nélkül, a supportosok meg annyit mondanak, hogy vigyem szervízbe... Namost ha elviszem az ASUS-NSE-be, akkor egy hónapig nem is látom viszont és egyenlőre a gondjaim nem okoznak folyamatos problémát.
Szóval az első gondom: DOS módban nem működik a laptop billentyűzete!!!
Az asus.com-on sokat olvastam erről a problémáról, elvileg a 208as BIOS frissítés megoldja a problémát,
gyakorlatilag nálam nem oldotta meg, és a fórumon mások is jeleztek vissza hasonló problémát az újabb BIOSsal. (209eset is próbáltam, azzal se megy)
A legnagyobb probléma így az, hogy nem tudok bejutni a BIOS-ba (mert nem érzékeli, hogy lenyomtam az F2-t) és például az windows
csökkentett módját sem tudom elérni!!!Továbbá a második problémám:
Videó lejátszás közben a gyorsabb jeleneteknél vízszintes csíkok vehetőek észre:
mintha valamilyen szinkronizálási / képfrissítési hiba lenne - ez külső LCD tv-hez csatlakoztatva a videó
minőségét jelentősen lerontja (a laptop monitorán is észrevehező). ez tuti vid.kártya driver gond, mert játékoknál is ugyanez van.A harmadik szintén a videókártyával kapcsolatos:
Amennyiben külső monitort csatlakoztatok a laptophoz, a másodlagos monitoron nincs overlay!
Ha például a külső monitor a másodlagos kijelző, a laptop monitora pedig az elsődleges (tehát azon van az asztal és az ikonok),
akkor a külső monitoron semmiképp sincs overlay! Ha egy program mégis igényelne ott (pl videólejátszás), akkor a gép lefagy!Remélem tud valaki segíteni!
Kösz előre is!
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest