Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
-
Pocak89
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Igen, ezt ismerem köszi. Eleinte úgy tűnt, hogy működik amikor kapcsolgatom, már scriptet is készítettem, hogy bekapcsoláskor elvégezze, de aztán későbbi teszteknél már nem működött ez a megoldás
Egyszerűen windowsba lépést követően vagy 10mbit vagy 1000. Ha 10 újraindítom és általában akkor egyből jó.
Közben a fényerőre olyat találtam, hogy elvileg bug mert feljebb állítja csak ez az értéken nem látszik... -
Pocak89
senior tag
Sziasztok,
vettem egy ROG strix G16 (2023) gépet és néhány furcsa dolgot tapasztalok:
1. vezetékes hálózattal használom ugyan úgy ahogy az előző gépemet is (tuf dash f15) és itt néha bebugol az ethernet adapter és a gigabit helyett 10mbit-es sebességre állítja. Neten olvasgatva sokan panaszkodtak erre nem ennél a modellnél hanem ugyan ennél a hálózati kártyával szerelt gépnél, Realtek PCIe GbE Family Controller. Ha kihúzom a kábelt és visszadugom, vagy windows restart megoldja aztán a következő restartnál vagy megőrzi vagy nem. Természetesen driver legfrissebb.
2. 4060-as kártya van benne, ha armouryban a standard gpu módot választom akkor nem altatja el a geforce kártyát hanem ébren tartja végig. Ilyen volt a korábbi gépemnél is ott azon múlott hogy az nvidia driver amit kiadtak épp mennyire szar. Volt amelyiknél jól működött volt aminél nem, lehet itt is ez a gond.
De ami leginkább fura, hogy ha armouryban átállítom, hogy csak az integrált kártyát használja akkor sokkal nagyobb fényerő lesz a kijelzőn ugyan azon a fényerő beállításon
Amint visszaváltok a standardra sötétebb lesz.
Ilyen problémákkal találkoztatok? -
Pocak89
senior tag
-
-
Pocak89
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én nem használok GPU-Z-t hozzá. Nálam meg alapból pl a GPU1 kihasználtság nem volt a listában, aztán neten olvastam a trükköt hozzá, próbáld meg esetleg te is. Ha jól emlékszem az volt a trükk, hogy el kellett indítani az afterburnert, majd egy játékot és ha játék futás közben mentél be a monitoring fülbe, akkor megjelent és akkor kellett bekapcsolni...
Amúgy nekem nem ilyen az afterburner kinézete. Ezt te változtattad meg? -
Pocak89
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
-
Pocak89
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A CPU 8 magos 4 erős és 4 hatékony mag, 12 szál. Játékok közül ami eddig a legjobban izzasztotta a gépet az a god of war volt. A CPU kihasználtság 50% fölé nem nagyon szokott menni. Eddig high beállítással próbáltam 60 fps korláttal, viszont fps dropok voltak szerintem a memória miatt mert megette az összeset az msi afterburner szerint. Levettem az ajánlott-ra a grafikát, úgy lement a memória kihasználtság 10-11 GB-re így már nem volt gond.
Igen, nálad 95W a VGA. -
Pocak89
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
-
Pocak89
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ez a hang konfig dolog hol található? Nekem csak egy c-media control panelem van, de ott semmit nem lehet állítani gyakorlatilag.
Amúgy én is elégedett vagyok a tuf dash-ommal. Én 360-ért vettem decemberben a Ti verziót + még 8 gb memóriát külön. Nem értem minek fröcsögnek, hogy a 600-700-es gépek jobbak. Hát ha nem lenne így akkor az eléggé érdekes lenne. Amire nekem kell arra jó. Engem egy dolog zavar egyelőre, időnként van külső monitor csatlakoztatva, mert 2 helyszínen használom a gépet és ugye ilyenkor fixen a geforce káryát használja és azért annak a hűtője hangos. Amikor lekapcsolja akkor teljes csönd van, de amikor visszakapcsolja azért meglepően hangos. Ja és itt nem játékról beszélek, csak simán alap használat/ üresjárat. -
Pocak89
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Azt tudjátok esetleg, hogy ha type-c portra kötök hdmi-vel monitort, akkor ugyan úgy mint a dedikált hdmi portnál az nvidia kártyát használja fixen a gép? (TUF dash f15 2022)
Szerk.
Bocs nem válasz akart lenni. -
Pocak89
senior tag
Tudtok arra megoldást, hogy be van állítva egy adott hangerő érték a windowsban, majd elindítok egy játékot és magától felugrik a hangerő a többszörösére? Nagyon nem vicces ez amikor mondjuk IEM van csatlakoztatva. Ki lehet ezt kapcsolni valahol? (TUF dash F15)
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS TUF Dash F15 (2022) laptopot. Olyan problémám lenne, hogy a wifi sebessége lassú. 8-10 Mbps, van amikor eléri a 15-t is. Ez a negyede mint aminek lenni kéne. Intel Wi-fi 6 AX201 160MHz modul van a gépben. Neten rákeresve sokaknál ugyan ez a probléma és mindenféle gyártó gépénél. Megpróbáltam csomó lehetséges megoldást, de eredménytelenül. Van egy Asus USB-s wifi modulom azzal tökéletesen működik wifi a gépre csatlakoztatva. Win11 22H2 és a legfrissebb driver, de próbáltam korábbi verziókkal is. Találkozott közületek valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ott gyenge volt a wifi teljesítménye 300-as netnél ilyen 200 körülit tudott, míg mellette a telóm vígan maxon vitte. Úgy néz ki a ROG-nál jobb lett a wifi mert ez 310-et mért ki
Egyszerűen windowsba lépést követően vagy 10mbit vagy 1000. Ha 10 újraindítom és általában akkor egyből jó.
Amint visszaváltok a standardra sötétebb lesz.