Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Csapo83
üzenetére
Még megtanulhatom.
Ha kihagynám a fedélzeti computert az airbusokból, kisebb eséllyel zuhannának le.
De ne aggódj, sem bicajból, sem PC-ből, sem másból nem maradt ki soha semmi (csak ami rossz volt). Persze, amúgy sem aggódnál, hiszen nem tudhatod, ahogy senki más sem, melyik gépet szereltem.
Ahogy Bobby Bouchet-nek mondták (Vizes8as): amiről a mama nem tud, amiatt a mama nem aggódik. Manapság amúgy is mindenki inkább a "bekerült", alkatrészek miatt aggódik. 
On-ba visszatérve: az áramtalan, 15mp-es "hideg indítás" megoldotta a problémát. Neten találtam erre tippet egy HP gépnél, de itt is bevált, elméletileg bármelyik laptopon működhet ilyen hiba esetén. Mindenesetre szóltam a srácnak, hogy +1x ne hagyja idiótának stress-tesztelni a gépet. -
jófejsrác
senior tag
válasz
Csapo83
üzenetére
Most megizzasztottam megint (25p dio 3 multi) és közben elindítottam egy cpu temp progit, hogy lássam mi a helyzet. Nagy átlagban 75 körül mozgott, de a program szerint elérte a 90et egy bizonyos szinten. Játék után újra 45 fokos. Viszont a venti még mindig süvít már megint hiába tettem passzívra - ki érti ezt
.ui.: lecsillapodott

-
cyber86
őstag
válasz
Csapo83
üzenetére
Ismerősöm annyit kért, hogy ezt írjam le, mert az asus oldalán ips szerepel de van ahol azt találta, hogy tn...
gondolom erre gondoltál: G551JM-DM057D
Vagy ez a lista érvényes?
G551JK-DM059D - TN
G551JM-DM057D - TN
G551JM-DM031D - TN
G551JM-DM024D - TN
N551JM-XO023D - TN
N551JM-DM056D - TN
N551JK-CN067H - IPS
N551JK-CN067D - IPSMert ha igen akkor a jm-be nincs is ips...
-
katt777
félisten
válasz
Csapo83
üzenetére
Kicsit sokba kerülne odavinni.

Szerelés nem probléma, PC-ben otthon vagyok, és tudok figyelmesen szerelni/pucolni/pasztázni. De sok mást szerelni is szétszedéssel, odafigyeléssel, és óvatossággal tanultam meg. Még semmit nem rontottam el. Bankban a rossz ablakból mondjuk megmaradt 4 alkatrész, de hibátlanul működött.
-
katt777
félisten
válasz
Csapo83
üzenetére
Kösz a felvilágosítást.
Gyorsabb és hasznosabb, mint az ASUS support.
Akkor szétszedem, aztán megnézem azt a kapcsolót. Sajnos szétszedve sosem volt a gép, szóval nem biztos, hogy egy durva teszt ne égethetett volna el benne valamit a porban, mielőtt lekapcsolt volna, főleg, ha nem pont a CPU-ról v. a GPU-ról van szó. -
szabonagyur
félisten
válasz
Csapo83
üzenetére
Jelen esetben felesleges a pasztázás meg tisztítás főleg, hogy a gép esetében ez azonnali gari megvonást von magával. Ez egy laptop, sosem lesz 20 fokos.
(#23191) janus332 : Dell-nél mindig az a fránya melegedés

Asus-nál meg a papír külső és az erős hardver egy semmi hűtésű gépben...ez mennyivel jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha kihagynám a fedélzeti computert az airbusokból, kisebb eséllyel zuhannának le.
De ne aggódj, sem bicajból, sem PC-ből, sem másból nem maradt ki soha semmi (csak ami rossz volt). Persze, amúgy sem aggódnál, hiszen nem tudhatod, ahogy senki más sem, melyik gépet szereltem.
Ahogy Bobby Bouchet-nek mondták (Vizes8as): amiről a mama nem tud, amiatt a mama nem aggódik. Manapság amúgy is mindenki inkább a "bekerült", alkatrészek miatt aggódik. 
. 87 fokos volt maximum, úgy gondolom ez oké.

Gyorsabb és hasznosabb, mint az ASUS support.

Pyttawrx