Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
adDis
csendes tag
Üdv a világomban, a Red Bull.. ehh .. "Az 52je-vel Szívók Táborában" !!!

Ez a catalystos megoldás érdekelne, valahol már olvastam én is róla, de nem próbáltam.
Pontosan hogy kellene eljárni?Amiatt kérdezem, mert emlékeim szerint én próbáltam azt valahogy levenni, csak ugye a win7 szinte azonnal visszarakja rá (Nincs nálam a laptop, ezért nem tudok most ránézni, mi is van MOST pontosan a rokon gépén fent.)
Szóval, ha megtennéd, hogy címszavakban leírnád, hogy szedted le, mit tettél helyette vissza, nagy segítség lenne
Azt tudom, hogy a hangkártya driverét valahogy le tudtam szedni és egy normálisabbat rárakni, amitől jobb lett a hangereje is, de a videokártyánál valamiért nem sikerült.(Nekünk egy K52JE-EX232D van.)
üdv.
-
enix23
csendes tag
Tudtommal nem veszik el a garancia ha feljumpereled a winyót. A hdd is és a ddr is cserélhető garanciavesztés nélkül. Én pedig csak egy jumpert húztam rá csere helyett és elvagyok.

De ha neked működik a catalystos megoldás, örülök neki. Én azt nem is próbáltam. Azóta is jól működik és ez a lényeg. -
spanyoll
addikt
Ajánlom figyelmedbe egyik régebbi hszem

-
hirtelen két tippem is lenne a javítás után is jelentkező hibára, de jelen esetben azokat semmilyen formában nem adom ki magamból, mert bizonyíték nélkül nem illik/ajánlott vádaskodni...
pedig jó lenne némi rosszat is írni a gyártóról/szervizről, hogy ne vádoljanak itt azzal, hogy mindig csak védem őket!
pláne, mert annyian hivatkoztak már a szervizben/ügyfélszolgálaton az itt panaszkodó, hibás notik tulajdonosai által leírtakra, hogy szerintem már az asus illetékesei is benéznek néha... 
az egyedi esetre másik gyártóval/termékkel kapcsolatban is tudok konkrétumot, és ott a problémásnak vélt széria esetében az összesen eladott darabhoz képest arányában több volt a hibás darab, és akkor sem tudták a szériahiba elismerésére kényszeríteni a gyártót!
ellenben olvasni olyan történetet is, hogy az asus szervize korábban - amikor még a cseheknél volt - néhány darab, azonos helyen és módon berepedt kijelzővel szervizbe vitt noti után gariban végezte el azt a javítást, amire az első darab esetén elutasították a garit, mondván; külső behatás eredménye a sérülés, és nem rendeltetésszerű használat során/miatt keletkezett! szóval bonyolult dolgok ezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NAS problémák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

pedig jó lenne némi rosszat is írni a gyártóról/szervizről, hogy ne vádoljanak itt azzal, hogy mindig csak védem őket! 
Pyttawrx