Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
Nem tudok neked ezekre válaszolni. Nekem az asztalra bootol. Ezt be lehet állítani. Bal alul, start menü helyett a win jel van. Az a csempékhez dob. Használtam win 8-at. Neteset. Aktiválatlant. Szenvedtem vele én is. Ott sok játék nem indult. A laptopon eredeti van. Megy minden. Csak kraft nincs. A GTX 760M behatárol. Wan win 8/8.1 topik. ott kérdezhetsz korlátlanul ilyesmiket. De én megbarátkoztam a 8-al. Mikor csak kipróbáltam, azt mondtam nem kéne. Ettől eltekintve ha visszaváltok asztalira. Lehet megint 7-lesz a gépen. Régi programok, játékok se hisztiznek. PL acdsee 6.0-át használok a mai napig. És megy. De régebbi játékok se problémáztak.
-
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR
üzenetére
Többnyire igen.
Van több alkalmazás is, amivel klasszikus start menüt csinálhatsz, valamint beállítható, hogy soha ne is lásd a metro (vagy mi fene) felületet. Szinte totál win7re szabható a win8.1 felülete. A programok és játékok is valószínűleg mind menni fognak rendesen. -
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR
üzenetére
Van persze. Beveszel egy xanaxot, jelentkezel egy modinál virtuális fenekelésért, aztán emberi nyelven folytatható a fórumozás.
Egyébként pedig nekiesel a zinternetnek és ha már olyan gépet vásároltál, aminél nincs kőkori oprendszerhez támogatás, akkor hardverazonosító alapján keresel magadnak egyet google barátoddal.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
Először elolvasod újra az oldal szabályzatát. Elhisszük, hogy ideges vagy, na de na.
Legközelebb pedig odafigyelsz, hogy mit is veszel. Mivel ez nem egy asztali gép, még az sincs, hogy dobsz bele egy másik wifi kártyát, mert a bios letiltja. [link] Olyat keress, amihez van win7 driver. Vagy marad a win 8, esetleg egy másik gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Legközelebb pedig odafigyelsz, hogy mit is veszel. Mivel ez nem egy asztali gép, még az sincs, hogy dobsz bele egy másik wifi kártyát, mert a bios letiltja.
Pyttawrx