Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
maximilian4 #29395 üzenetére
Köszi, megfogadom a tanácsot
mod: megoldódott.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
maximilian4 #29393 üzenetére
Ezt a videót én is megtaláltam, csak épp a CSM-es sor nincs az ott látható lapon. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott ez a probléma.
Viszont jött egy újabb. Fenn van a szép új win 10, de nincs touchpad. Ismét keresés, ismét az Asus oldala: kell hozzá a Smart Gesture vagy a PTP driver, amihez meg kell az Asus Keyboar Hotkey. Ezt a win store-ból lehetne beszerezni, másik gépre le is tudtam szedni, csak épp arra nem, amire fel akartam tenni. A MS természetesen nem engedi, hogy offline leszedett dolgokkal esetleg boldoguljon az, akinek nincs folyton hálózata, úgyhogy itt a gép, és kénytelen vagyok az egyik usb portját egy külső egérrel elfoglalni, mert az asus nem volt képes a többi, normális gyártóhoz hasonlóan egyszerűen működtethető touchpad-et beletenni a gépébe.
Természetesen megpróbáltam máshonnan is leszedni az ATK drivert, arra meg azt írta ki, hogy nem erre a gépre készült. Pedig elvileg pont azért gyűjtötte be valaki.
A Smart Gesture telepítésére meg a legvégén kiírja, hogy váratlan hiba történt és leszedi az eddig feltett drivert. De semmi kapaszkodó, hogy merre keressem a hibát.
Ezt megtaláltam, nem segített.
Illetve ezeket is próbáltam, hsonló eredménytelenséggel.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
maximilian4 #29391 üzenetére
A boot sorrend lista üres...
mod: úgy tűnik, megoldódott. Az install pendrive-ot GPT típussal kellett particionálni, úgy azonnal elindult a telepítő. Igaz, telepítés során nincs tapipad, de legalább felmegy. Legalábbis remélem.
-
Atya
tag
válasz
maximilian4 #7460 üzenetére
Szereny velemenyem szerint minel izmosabb kartyat raksz bele, annal melegebb lesz. Ez nem asztali gep, nincs hely olyan hutesnek
Ha nagyon nem birod, hogy melegszik, akkor vegyel ala noti hutot, azok eleg jo hatasfokkal mennek. ( legalabbis amirol en hallottam, 90-100 fokrol siman hutott 40-50 kornyekere )
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
maximilian4 #7464 üzenetére
Majd szólj, hogy sikerült-e, mert érdekelne.
Üdv
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
maximilian4 #7462 üzenetére
Akkor is próbáld meg, mond hogy neked nem tetszik, hogy teát lehet rajta főzni
És ráfizetsz csak csere, amúgy Ati HD 37xx azok már elég jók
Üdv -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
maximilian4 #7460 üzenetére
Akkor ha garis vidd vissza, és mond hogy ráfizetsz tegyenek bele kérésedre mást. 90°C semmiképp sem jó.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mass Effect
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bluetooth hangszórók
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest