- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
válasz
spyduck #3896 üzenetére
Nem egyel nagyobb, Ap-95 asszem, amiben 160 gigás vinyó van.
Először is kicséréltem a ramot, 2 db 1 gb Kingston modulra, ezzel meg is volt a számomra fontos upgrade (sok progit futtatok VMware, eredetileg F3U-t vettem volna, 2 magos 1,8-as turionnal, de sajna kifogytak a MO-i készletek és csak Athlonnal szereltet tudtak volna adni, így ez lett belőle). Hibát még eddig nem találtam, az Iponon volt egy teszt, ahol azt írták a TK-s modellről, hogy rohadt meleg és hangos. Nos ez nem az, de pontosítok. A gép jobb oldala langyos, a bal oldal pedig hideg, ez annak tudható be (szétszedtem), hogy a GPU-ról egy vaskos rézlemez vezeti a hőt a ventihez (a gép játék alatt hangosabb, de fülhallgatóval szoktam játszani, így nem hallom, de nem vészes, a hőmérséklet a gép felületén ugyanannyi mint normál állapotban). A Nvidia settings megmutatja, hogy a GPU alapjáraton 45 fokos, amikot játszok akkor 50-52, de nem több. A proci játék alatt 65 fokos, alapjáration 38 és 45 között változik (ilyenkor nem hallani a gép hangját, halkabb, mint az A6-om). Szerintem ez nem zavaró, pláne mióta felpakoltam az új Bios és nvidia drivert. A gépet ált. sokat használom: cipelem, naponta megy 15 órákat (kivéve ha letöltök, mert akkor napokat megy) stb. Eddig semmi gondom nincs, kiépítése nagyon jó (ezt egyébként meg lehet nézni a Notebook Journal weboldalán). Engem a korábbi Asusom (A6) is kiszolgált, azzal az volt a bajom, hogy karcolódot, nagyon vigyáztam rá, így egy két hajszálkarccal megúsztam, nos az F3TC-re nem kell vigyázni. Vásárlásnál egy viszonylag lapos gépet kerestem (szétnéztem más gyártóknál is, a Dell-t ki is zártam, mert az az XPS-t kivéve vaskosabb, mint ez), jó billentyűzettel és olyan videokarival amivel lehet játszani, ja és fontos volt a linux kompatibilitás, mert Ubuntut használok (XP-n játszom de csak azokkal a játékokkal, amiket a wine nem visz, hál' istennek a COD 1,2 tud wineal és állítólag a COD4-et is be lehet üzemelni). Linux kompatibilitása baromi jó, a korábbi A6-ban nem ment a webcam, ebben a Sytech driverrel gond nélkül, minden out of the box. Akku nekem jól muzsikál, gépeléssel, zenehalgatással több, mint 3 óra, a játék az 1,5 óra után megeszi.És akkor most, amin csiszolnék a gépen:
Az A6-os mindig hideg volt, ez ahogyan már írtam jobb oldalon langyos, ami nem baj, ha sokat játszol, de mondjuk ha egész nap dokumentumokat gépelsz, akkor kicsit zavaró lehet. Ennyi ezen kívül sztem baromi jó gép és most igen olcsón adják, bár sajnálom, hogy nem sikerült F3U-t szeretnem, abban integrált 1250-es ati lett volna és az én játékigényemet az is bőven kielégítette volna. Ja és mégvalami azt írják az F3TC-ről, hogy max 256 MB ram, az enyémben 512-ban, az everest meg az nvidia driver stb. ennyinek írja ki, ja és ez a rammennyiség nem hiányzik a rendszermemóriábólAsszem ennyi, én elégedett vagyok, vszínüleg két-három évig fogom használni, utána veszek egy másikat. Ha kérdés van írj nyugodtan
Az F3 széria nagyon jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest