- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Hello, szerencséd van, mert nekem pont ilyen gépem van és meg is csináltam benne a bővítést. Először is magából a beépítő keretből elég a legolcsóbb kínai is, ez egy darab fém, felesleges sok pénzt kiadni érte.
A magasságára nem emlékszem, hogy én mit használtam, ezt 9,5mm-esnek írja, elvileg ennek kell jónak lennie.
A géped hátulján kb a közepén van egy rögzítőcsavar, ezt kell először eltávolítanod, utána tűvel beszúrod a DVD rom vésznyitóját, mire az kinyílik és így könnyen ki tudod húzni az egészet. A fedlapot le tudod pattintani, ezt rá tudod tenni a beépítőkeretre és nem fog látszódni semmi.
A HDD rögzítése a keretbe egyértelmű, amire figyelned kell, hogy a beépítő keret szélén van egy db, két irányba állítató kapcsoló, egy pöcök. Ha a bővítés végeztével azt tapasztalod, hogy alapjáraton is 10-15%-on pörög a processzorod örökké, akkor ezt a pöcköt az ellentkező állásba kell helyezni. Jól becsüld meg ezt az infót, nekem 3 hetembe telt rájönnöm, mi baja a gépnek.
(Nyilván beépítés előtt én nem állítottam át a pöcköt, mivel azt sem tudtam, hogy van ilyen, hanem csak utána és ekkor lett jó.)
SSD-t bármilyet vehetsz, ami neked szimpatikus, annyi a lényeg, hogy "rendes SSD" legyen, ami akkora mint a laptop vinyója, ne pedig a ramra hasonlító pici vmi (igen, nagy szaki vagyok
). Nézz szét az SSD topikban.
Fontos, hogy az SSD kerüljön a mostani HDD helyére és a HDD menjen a bővítőkeretbe. Ez a sebesség miatt fontos, elvileg az optikai meghajtó csatlakozója nem tudja teljes sebességgel futtatni az SSD-t (vagy vmi ilyesmi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest