- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
NTonee #20128 üzenetére
Koszonom szepen mindenkinek, hat igez nem ment tul konnyeden, mert utanna meg a sprinter is irogatott h. Kesik lehet nem is hozza ma..
de nagy volt az orom, egyertelmuen latszodott minden a zsugorfolian at is, minden megfelelt a cn145d tipusnak! Ennel nagyobb meglepetes mar csak akkor fogadott amikor kibontottam, hihetetlen hogy meg tudnak laptopot ilyen szepen csinalni, eloszor aztbhittem az egesz fem olyan hideg es szalcsiszolt egyszeruen gyonyoru taln meg a tapintasaeol is azt lehet binni, am egy egyszeru kopogtatas utan egyertelmu hogy az egesz muanyag, ami egyaltaln nem baj. Oprendszer meg nincs rajta szova meg nem elveztem ki, csak fogdoshattam..
eddig a legeslegjobbb ami tetszik az a billenytu hatter vil. Egyszeruen varazslatos az a piros feny, gyonyoru.. viszont valahogy veletlen sztem kikapcsoltam, mert soha nem kapcsol be nemtudom miert, ha valaki tudja a megoldast kerem segitsen
tenyleg minden lrima ranta hihetetlen egy gepezet! Massziv, nem tul nehez, hihetetlen eros zsaner minden ok rajta. Talan egy kis negativumot tudok rola mondani de tenyleg az is ngyon kicsi az hogy osszeszdi az ujjlenOmatokat fedlap meg billentyuzet meg touchpad is, de ugy gondolok nem hibaja
ha valakinek kerdese van a lapossal kapcsolatban nyugodtan keressen, szivesen segitek
en is nagyon szepen koszonom a sok sok valaszt es segitseget, a vegen megerte es beerrett masfel honap nem kis gyumolcse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H Quadro T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- CELSIUS H780 15.6" FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest