- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Doky586 #18117 üzenetére
Kihagytál egy sort abból, amit írtam alább.
Amint írtam, kizárólag a gyártók oldaláról telepítette az eszközmeghajtókat. Történetesen nem kétes eredetű a kereső. A garanciális szervíz pénzt kér azért, mert a gépet FreeDOS vettem és manapság köztudott, hogy nem adnak semmiféle eszközmeghajtós lemezt sem. Na de nincs, mit megjavítani. A gép alig 1-2 hónapos és talán eddig 5-6 alkalommal volt bekapcsolva. Mikor megvásároltam akkor elkövettem a legnagyobb hibát, hogy Win 8-at telepítettem.
Ez gyorsan be is igazolódott, mert megoldhatatlan eszközmeghajtó problémáim lettek és nem lehetett orvosolni.
Amióta Win 7-et telepítettem, azóta teljes teljesítménnyel dolgozik a gép.
-
Showhai
tag
válasz
Doky586 #18117 üzenetére
Ne haragudj pillowhead de egyetértek Doky586-el. Az egy dolog, hogy néha én is előveszem az említett koreai cuccot, de csak ilyen régi p4-ek esetében, meg az garázsfejlesztés, és nincs tele spywarevel/trojannal, mint egy pár ilyesmi "segédprogram".
Hogy ne legyen nagyobb baj, vagy tényleg szervíz, ha baj van, ha meg nem ég a ház, akkor alapos kártevő ellenőrzés után adatmentés, reinstall, gyári driverek. Vagy az eredeti, vagy az X550CC (de kétlem, hogy az eredetivel nem menne minden).
Ha ilyen "Intel hátsó-alsó-középső híd asziszed viccelek hogy van ilyen eszköz,de télleg kéne a rendszernek" jellegű hardvert nem talál, akkor tegyél fel mindent, amit a gyári oldalról leszedsz. Maximum vonyít, hogy ez már feltette a win7, de nálam például az USB3-nál egy elég udvariatlan kékhalál kiséretében fejezte ki nemtetszését. Akkor rájöttem, hogy ezt már feltette a windows, azóta erről nem beszélünkés minden működik.
szerk: TypO Positive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest