- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombix
csendes tag
válasz
BillBácsi #11969 üzenetére
Sziasztok!
Na szép!
Én is belefutottam egy K52JE ex232D-be
és most már sírok, mert ugyan ezeket, illetve ugyan ezt az egy hibát tapasztalom a gépen, hogy kiszámíthatatlan időközönként, (és teljesen mindegy mit csinálok, milyen progit futtatok, mennyire pörgetem a vasat) lefagy 30-40 másodpercre, és utána, mintha semmi sem történt volna folytatódik minden folyamat.
Én is felhívtam a Magyarországi szervizt, ahol egyszerre az alaplapcserét említették meg egyetlen lehetséges megoldásnak.
Ha tényleg ilyen rossz tapasztalatok vannak a szervizelésről... hááát a munkám miatt még az is meggondolandó, hogy 1 hetet elveszítsek munkaeszköz nélkül, nemhogy 1-2 hónapot.
Ez nevetséges.
Nem lehet ezt valahogy előre leszervezni? Megírni a hivatalos hibabejelentőt, azzal a megjegyzéssel, hogy csak akkor vigyék el a gépet a szervizbe a futárral, ha már megrendelték az új alaplapot, ami már a szervizben várja, hogy cserélve legyen, és már küldenék is vissza?
Lehet hogy naiv vagyok, de ennek valahogy így kellene működnie, nem?
Van valakinek valami gyors megoldásra tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm. -
lacko22
aktív tag
válasz
BillBácsi #11969 üzenetére
Az a szomorú hogy van akinek kicserélte az alaplapot az asus és az is ugyanazzal a hibával rendelkezik amit leírtam. Nem tudom hogy mért égeti magát az Asus. Amikor beküldtem a laptopot megnéztem csomagszám alapján az előttem és utánam levő csomagokat és rengeteg csomag ment az Asusnak Pestre. Elég sok probléma lehet ezekkel a laptopokkal, de remélem korrekt lesz. Ha nem akkor itt Mo-n senki nem fogja venni az alaplapjait ha ez elterjed itt a fórumon. Nem hiszem hogy nem teszteli a saját termékeit. Már csak a remény van meg hogy meg tudják csinálni a gépet, de nem nagyon bízok benne. Meg nem értem ha ilyen sok a rossz benne akkor mért nem tartanak polcon ilyen alaplapot, jót ráadásul és mért kell rendelni nekik? Vagy pl vesznek Mo-n 5000 db ilyen K52-es laptopot és mindenkivel eljátsszák hogy 2 hónapig nincs laptopja az embernek utána meg visszaadják a lóvét. Ez egy vicc. Hátha nem így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest