- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Mr.Skynet #11538 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm a segítségeteket. Amint írtam is a gépet kb. 2 hónapja vettem 196 eFt. ért.
Igen én is gondoltam rá, de itt mifelénk (Szabolcsban) nem biztos, hogy annyira lehet turkálni a RAM okban!
Kérdezitek, mért fontos bele 8GB RAM, nos, nem tudok semmi olyat mondani, hogy fontos lenne. Nem játszom, nem munkához, nincs semmi extrém. Még is miért, furcsának fogjátok találni, de ez az igazság. Akkor leírom! Én olyan vagyok, hogy szeretem a lehetőséget miben kihasználni, illetve mindent fúllon járatni. A használati leírásban az áll, hogy a gépet 8GB RAM ig lehet bővíteni, nos, kíváncsi vagyok gyorsabb lesz tőle a gép vagy nem. Ennyi. Van e még valami ötletetek, milyen fajtát, márkát keressek, ami meg bízható és bele rakható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Tesla topik
- SörcsaPH!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Projektor topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest