Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
eddig csak annyi volt, hogy nagy néha fogta magát és kinyílt csak úgy mikor üres volt, de mivel ritkán csinálta, azt hittem csak nem jól csuktam be vagy ilyesmi. de egy ideje ezt egyre gyakrabban csinálta. tegnapelőtt írtam volna dvdt de írás közben is kinyílt kb a munka felénél, tegnap próbáltam újra, az írás harmadánál nyílt ki. aztán fogtam win7 telepítőt, boot után i/o error, majd restart és kinyílt. film dvd lejátszás közben 5 perc után kinyílt. viszont ha a gombot nyomom meg vagy win alól jobb klikk kiad, akkor meg vagy csak sokadjára nyílik ki vagy restart után. win7 beta volt az első op rendszer rajta, aztán xp sp2, most xp sp3, a random kinyílás mind3 esetén megvolt, de mostanra használhatatlan. eset van fönt, szal nem hinném hogy vírus játszana vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx