Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz Oliverda #3117 üzenetére

....hát nem bírom feltenni azt a régebbit :B
    A Catalyst Install Manager nem tudja leszedni, mert nem jelenik meg a listában... az eszközkezelőben nem tudom rá frissíteni, mert csak kiírja, hogy újabb van fent. Ha itt eltávolítom az AMD SATA Controller-t, akkor újraindít, és ismét visszakerül az új magától. (Önmagában felrakni meg szintén nem megy, mert elindítja a Catalyst Install Manager-t, nem kérdez semmit, csak végigfut, kiírja, hogy sikerült... de ismétcsak az új van fent verzió alapján).

Viszont mivel ismét másolgatnom kellett, mértem újra. Ami kijött csak ez a két vinyó viselkedik így... a többivel bármit csinálhatok, azokra nem hat, illetve azok nem hatnak ezekre. Pillanatnyilag 4 vinyó van bent:
    1: OS
    2: D
    3: F
    4: S

Ha az 1-esre másolok, akkor a 2, 3, 4 nem lassul
    Ha a 2-esre másolok, akkor a 4-es belassul, az 1, 3 nem lassul
    Ha a 3-asra másolok, akkor az 1, 2, 4 nem lassul
    Ha a 4-esre másolok, akkor a 2-es lassul, az 1, 3 nem lassul
    Mintha ez a 2-4 párban lenne, és osztozna valamin :F Így lehet mégsem a driver okozza, hiszen akkor mindegyiknek így kéne vislekednie, nem?
    (hogy melyik van melyik csatin, ezt most meg nem tudom mondani)

Mivel az OS oké, dolgozni meg a 3 -> 2, 3 ->4 irányban szoktam, így azthiszem átmenetileg hanyagolom a problémát, hacsak nincs valami nagyon egyszerű megoldás a problémára :)

Prison85: Kb ugyan az, mint az enyém... tudtommal nem lehet, az ASUS az energiatakarékosság jegyében így csinálta :DDD

• Male

nagyúr

válasz Oliverda #3117 üzenetére

Ott volt tényleg :)
    (néha érdekesen működnek ezek a spam szűrők)

Új hozzászólás Aktív témák