Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A bömöst is jo vezetni most, vki ajanlotta itt, hogy ultessem le a 3.14csaba a hatuljat es tenyleg bevallt, nem csuszkal a segge. CSak a fektavokon tancol ide-oda, ugyanez volt anno a Porsche cuppal is, ott eleg volt kicsit elmozgatnom a BB-t es megoldodott.
Amugy szvsz mas fekezest igenyel most a jatek, korabban es ovatosabban kell fekezni, akkor jobban lehet pozicionalni az autot. Kb 10-20 meterrel fekezem korabban, mint azelott de igy jon ki a sebesseg a kanyarhoz. Vagy csak bena vagyok.
Update elott 4 tizeddel voltam lassabb Nilsnel monzaban az M6-al - az o setupjaval - most tobb mint egy sec a hatranyom dagadthoz kepest.
Ennek egyik oka, hogy a teniszkonyokom miatt felvettem egy nagyon rossz kormanyfogas/tekeres fajtat, tegnap vettem eszre. Sokkal erosebben kormanyzom a balkezemmel, hogy ne terheljem a jobbat, igy balkanyarokban sokat veszitek :Seat, sleep, play, replay
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest