Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4001) Enton válasza tusi_ (#4000) üzenetére


Enton
addikt

Vannak onboard meg helis kamerák még, persze a legtutibb ott kiülve valamelyik domboldalon lenne, mondjuk most idénre megint sikerült elcseszniük a belső kamerákat vagyis más beállítással vannak furcsa a látószögük az eddigi évekhez képest.

Ami tényleg érthetetlen hogy kinti részeket az előző szezon(meg 19-re is ír egy kinti szakaszt) kezdetére körbe optikázták és abból még mindig nincs sehol egy kinti kamera. :(

Nade majd most már nézegetek állás(okat) arrafelé ilyen területen pont én is tudnék nekik dolgozni kamera szervíztechnikusként, aztán hátha a következő szezonra már lennének kinti kamerák is(ezen az egy KW-s sponzoros lassítóson kívül, mondjuk itt sem mentek éppen messzire).

Egy szó mint száz még mindig az egyik legérdekesebb versenysorozat ami létezik bárhol bármikor is, ezt a multi class dolgot itt nyomják a legjobban, na persze nem sok pályára fér fel még 150+ verda szimultán ez is igaz.
Még van pár 12-24h verseny elvétve más pályákon ami izgibb szokott lenni de amikor spa24h is is csak 1-2 óránkénti safetycar-ról szól, akkor nagyon nem nehéz ilyen témában jobbat mutatni.

Kiváncsian várom, hogy fognak menni a M4-ek 24h-t, persze már vagy egy éve tesztelgetik, de ilyen távon még nem sok a tapasztalat velük.

[ Szerkesztve ]

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#4002) tusi_ válasza Enton (#4001) üzenetére


tusi_
addikt

A 24orasat neztem tavaly is, igaz csak kb 10 oras volt a kod miatt, ki nem hagynam, az full kozvetites.

En is mindig ki akarok menni, de rajtam kivul senkit sem erdekel a kornyezetemben, egyedul meg szar lenne ott ulni. Ugy kell csinalni, ahogy a fritzek, 10 lada sor - per koponya - grill meg minden, amit akartok.

eat, sleep, play, replay

(#4003) Enton válasza tusi_ (#4002) üzenetére


Enton
addikt

Na igen esőkabát gumicsizma alapkellék, de ha van nagyobb sátor azalatt egy nagyobb vihart is át lehet élni, csak a szél ne fújjon el minket, meg ne piros zászlózzanak.
Nem tudom ilyenkor is van e kemping vagy bármi díj, de érdemes pár nappal korábban érkezni és alaposan körbe nézni, ha már ott van az ember.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#4004) Géjza


Géjza
őstag

Hmm, egész frankó ez az LFM-es móka, 7 futamot toltam eddig ott. Elég nagy szerencsém volt, pont én lettem a split2-ben a legmagasabb ELO-s pilóta, így relatíve könnyebben viaskodtam a többiekkel. Nem tudtam miért 1-es rajtszámmal indulok, nem vagyok én fersztáppen. :DDD Verseny után böngészgetve az eredményeket meg ELO-t azért leesett, hogy erősorrendben sorolja be a népeket és osztja ki a rajtszámokat, rajtszámod alapján tudhatod, hogy kb hol a helyed. Tök jó, hogy futam után nyugodtan lehet elemezni az adatokat, ez is nagyon tetszik benne.

Kvalit is meg a futamot is sikerült behúzni. 45 perces Imola volt végig szakadó esőben. Pont tegnap szarakodtam, hogy manuális ignition meg engine start/stop-ot bevetem az automata helyett és gyakorolgattam így a boxkiállásokat (előző napi CP futamon a lassú automata engine start/stop miatt buktam a boxban 4-5s-t és szálltam ki az 1. helyért folyó csatából - berágtam rá). Lehet most ezzel nyertem meg a futamot, mert a boxban 3-4s-et nyertem az addig vezetőhöz képest és így sikerült visszavennem az 1. helyet.

Split1-ben talán a 20. hely körülre tudtam volna csak kvalizni, ott már elég komoly gyerekek is voltak. Ilyenkor split1 és split2 szerver is bitre ugyanazokkal a paraméterekkel fut? Időjárás, hőmérséklet, minden ua?

[ Szerkesztve ]

(#4005) macy válasza Géjza (#4004) üzenetére


macy
addikt

Én boxnál mikor megállok lekapcsolom az ignitiont, aztán mikor emelik a kocsit visszakapcsolom. Pár másodperccel azelőtt hogy ledobnak, ráállok a gázra, mikor koppan a kocsi csak rányomom a startert.

(#4006) Géjza válasza macy (#4005) üzenetére


Géjza
őstag

Most csak a motort állítottam le (ignition maradt), aminél nyomva kell tartani ügye a gombot, azaz lassabb, mintha ignition-t venném le, ami csak egy gombnyomás és ugyanúgy leáll a motor. Köszi, ez valóban még gyorsabb lesz így. :K

(#4007) v2 válasza Géjza (#4004) üzenetére


v2
senior tag

Tegnap este még mentem egy Oulton parkot, aztán azóta nem tudok belépni az lfm oldalra. Csak egy fehér lap jön fel. Ez mi, töröltek ? Nem csináltam semmit ami indokolná.

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4008) biker válasza v2 (#4007) üzenetére


biker
nagyúr

töröld a browser cache-t, biztos nem töröltek :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4009) tusi_ válasza macy (#4005) üzenetére


tusi_
addikt

Ugyanigy csinalom en is :)

eat, sleep, play, replay

(#4010) biker válasza macy (#4005) üzenetére


biker
nagyúr

már 2méterrel a tábla előtt mehet a stop, a lendület beviszi :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4011) adrian360 válasza Géjza (#4004) üzenetére


adrian360
őstag

sőt a rajtszám szine is árulkodó, a piros rajtszámosoknak alacsony a safety ratingje, a szürke közepes, a fehér meg legmegbízhatóbb. szóval ha látod hogy piros rajtszámosokkal kell küzdeni, akkor biztos jobban oda kell figyelni.

(#4012) Géjza válasza adrian360 (#4011) üzenetére


Géjza
őstag

Ezt sem tudtam, köszi! ;) Azt láttam, hogy szürke vagyok és vannak más színűek is, csak nem tudtam, hogy mit jelent. Cool, tökjó. :)

(#4013) biker


biker
nagyúr

Accben ha lenullázom a kocsit, return to garage, akkor bünti várakozás után vissza tudok menni a pályára? Nem tudtam erről

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4014) mmdms válasza biker (#4013) üzenetére


mmdms
addikt

Változott valami az uccsó frissítésben? imolába a setupom 1,5 seccel lassabb lett, mi a manó történt? Spa-ban meg pont ugyanennyivel gyorsabb. Eddig nem tudtam 22 alatti időt, most próbálok 20 alá menni. Imolába meg szenvedek egy 44 alatti időért. :F

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4015) Géjza


Géjza
őstag

10es iron futamra valaki? :)

(#4016) tusi_


tusi_
addikt

Elindult az igazi, 3 oras Endurance imolaban :)
Sör, whiskey bekeszitve :)

eat, sleep, play, replay

(#4017) v2


v2
senior tag

Balesetnél kanyarban ki a hibás? Az elöl vagy a hátul lévő delikvens?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4018) Géjza válasza v2 (#4017) üzenetére


Géjza
őstag

Felökleli hátulról az elöl menőt? Vagy már részben egymás mellett vannak?

Általában a hátsóé, de ha nagy hülyeséget csinál az elöl menő (indokolatlanul belassít vagy nagyon későn lép a gázra), akkor ő is lehet a hibás. De általában az van, hogy a hátul menő elfelejteni, hogy alacsonyabb sebességnél ugyanazon delta esetén méterben sokkal közelebb kerül az előtte menőhoz és néha telibeveri hátulról.

Monzában volt nekem olyan, hogy hátulról meglöktem az elöl menőt első sikánból kifelé, mert nem gyorsított ki, én meg már álltam a gázon. Utána ő kért elnézést, hogy bealudt és nem lépett időben a gázra. Ilyen is van.

Ha már részben egymás mellett vannak, akkor lehet izmozni és ha csatt van, akkor lehet nézni, hogy ki hibázott, ki nem hagyott helyet, ki fékezett későn. Dive bomb megint más téma.

(#4019) v2 válasza Géjza (#4018) üzenetére


v2
senior tag

Silverston village. Éppen, hogy mellettem volt, de tényleg nagyon kicsit. Én húztam ívre ő meg a hátsó sárvédőt fogta kb a kanyar 1/3-án. Ott nem is lehet befordulni belülről, szerintem. Ebben a szituban használhatom a rendes ívet, Kerékvetőtől kerékvetőig?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4020) tusi_ válasza v2 (#4019) üzenetére


tusi_
addikt

Szoval Hamilton Verstappent jastzottatok? :D

Ha a masik elso tengelye a te hatso tengelyed elott van, akkor mar kell helyet hagynod neki. De ez sem egyertelmu, mert ezt is fektavnal kell nezni. Ha csak send it van, akkor mas a felallas. Latni kene a szitut

eat, sleep, play, replay

(#4021) v2 válasza tusi_ (#4020) üzenetére


v2
senior tag

Sajnos nincs mentés. Lehetetlen helyen és tempóban akart előzni

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4022) JulesTS válasza v2 (#4021) üzenetére


JulesTS
őstag

Mindegy hol akar előzni, ahogy tusi_ is írta, ha a féktáv elején az első tengelye a hátsóddal egy vonalban van akkor a kanyarban a pálya szélétől egy autónyi az övé. Akkor is ha így nem ideális íven kanyarodsz. Az már más kérdés, hogy ha nincs meg ennyi átfedés, akkor se érdemes kakaskodni, mert mindketten, vagy csak te pórul járhatsz. Érdemes előre gondolkodni és még jóval a kanyar előtt védekező ívet választani és a kanyarból jobban kigyorsítani mint a vetélytárs. Persze ehhez az is kell, hogy ő is korrekt legyen veled és ne szorítson le...

(#4023) Géjza válasza v2 (#4021) üzenetére


Géjza
őstag

Akkor egyszerű a szitu. :)

Vannak olyan helyek, ahol nem szabad még megpróbálni sem, kivéve ha a féktávig már egyértelműem előrébb van a hátulról jövő. Leírásod alapján kamikaze akció volt.

(#4024) Hummin


Hummin
tag

lowfuelmotorsport, LFM

Ráfeküdtem az acc-re. Általában hungaroringen körözgettem egyedül.
Feltornásztam az SA-m 95-re, kicsillagoztam a hiányzó pályákat. Online futamokra is be szoktam nézni. És elkezdtem a LFM license-t megszerezni. Brands Hatch.
Racerecord:01:22.547 Maximum target time (105%):01:26.674

Pálya nem ismeretlen, de ha mentem rajta (AC, RRE) akkor az indy-t kedveltem.
McLarennel kezdtem el ismerkedni, Porsche hátsó tempós kanyarokban szerette dobálni a fenekét. Ferrari EVO elég kezes, ezzel mentem tegnap. Sajna a 7 tiszta kör nem lett meg vele, 25 vége 26 közepe időknél tartottam. Láttam a szerveren 23-24-es időket, a legtöbbet a hátsó szakaszon bukom.

Akik mostanság teljesítették: nektek könnyen ment a licensz? Illetve a Brands Hatch volt a pálya? Hetenként cserélnék?

(#4025) adrian360 válasza Hummin (#4024) üzenetére


adrian360
őstag

azt hiszem szezononként változik a pálya, én Hungaroringen mentem. nekem nem feltétlen az idővel volt a bajom(bár elégé a határon voltam én is), hanem hogy egymás után 7 tiszta kört menjek, de igazából leültem és talán harmadik stintre megvolt. nem kell erőltetni, legyen inkább lassabb de szabályos, semmivel nem vagy beljebb, ha 1:23-as átlagot mész, mint ha 1:26.5-öt, a lényeg hogy szintidő meglegyen.

(#4026) Hummin


Hummin
tag

Sikerült egy behibázás után még jó 9 kört összerakni. 720-as McLarennel. Első 7 kör átlaga 01:26.134 lett.

(#4027) tusi_


tusi_
addikt

Sracok!. Mi van a dagadttal? Nem lattam mar egy hete

eat, sleep, play, replay

(#4028) Hummin válasza tusi_ (#4027) üzenetére


Hummin
tag

Covid, pihi

(#4029) Géjza válasza tusi_ (#4027) üzenetére


Géjza
őstag

Meglátta LFM eredményeimet és gyorsan visszavonult gyakorolni. :D

Qrvajók az lfm-es futamok, maga a koncepció, cp-t már hanyagolom. LFM-nek ACC beépített funkciójának kellene lennie. Kunos szégyene, hogy ilyet nem ők találtak ki és raktak bele a gaméba.

(#4030) v2


v2
senior tag

Most volt egy Silverston futam. 7. helyről indultam aztán szép lassan a 4. lett belőle. Ez így ment az utolsó körig amikor elszállt a fékem három kanyarral a cél előtt. Átvágtam egy elég nagy részt de nem nyertem és nem veszítettem pozíciót, végeztem a 4. helyen. Mégis a 17. helyre rangsorolt! Ez mi?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4031) Géjza válasza v2 (#4030) üzenetére


Géjza
őstag

Valami büntit csak adott érte (DT, SG10, SG30), amit nem töltöttél le utolsó kör lévén, azaz időbüntit kaptál, amit hozzáadott az idődhöz és lettél 17.

(#4032) v2


v2
senior tag

2. helyről utolsó előtti körben lökött ki az idióta. Megint a türelmetlenség. Jó, hogy csak a szobában vagyunk, én már pár embernek biztos letéptem volna az arcát.

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4033) v2


v2
senior tag

LFM-ben van egy srác, Bizonyos Baumgartner Zsolt. Vajon ő az a Baumgartner?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4034) biker válasza v2 (#4033) üzenetére


biker
nagyúr

Van egy rokona aki névrokona is, vele versenyeztünk már és akkor kérdeztük. De hogy ő ott most melyik :)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4035) adrian360 válasza v2 (#4033) üzenetére


adrian360
őstag

Valószínűleg egy másik, aki az ACC Hungary csoport adminja, facebookon rákereshetsz

(#4036) zodo


zodo
nagyúr

Érdemes megvenni a játékot?

Elődje az AC és SimBin megapack talán még az RR is meg van Steamen de nem sokat mentem velük.
Anno főként rfactor-t nyúztam. Túra és GT autók.
Hetekben újra összeraktam egy kormány szettet aztán ha lesz egy kis időm akkor körözgetnék.

(#4037) fatal` válasza zodo (#4036) üzenetére


fatal`
titán

A SimBin más, az AC elődje a netKar volt.
Ha szereted a GT3-at akkor érdemes :)

(#4038) zodo válasza fatal` (#4037) üzenetére


zodo
nagyúr

Köszi, megvettem az alap játékot.
Egyelőre a Porsche érdekel aztán meglátom mert ahogy beleolvastam a topikba nem egyszerű a kezelhetőségük.

Játékkal kapcsolatban mit érdemes tudni?
Beállítások, stb.

(#4039) macy válasza zodo (#4038) üzenetére


macy
addikt

Első körben szerintem próbáld ki az itt leírt beállításokat, aztán majd finomhangolod.
ACC Fanatec Settings
Lejjebb van a CSW2.5

(#4040) zodo válasza macy (#4039) üzenetére


zodo
nagyúr

Ezt már lementettem, köszi.
Bázis tunning menüt hogy érem el?

(#4041) macy válasza zodo (#4040) üzenetére


macy
addikt

Nálam a bmw perecen van egy kis gomb a kijelzőnél. Vagy a fanatec szoftverben állítgathatod a dolgokat.

(#4042) v2


v2
senior tag

[link] Én vagyok a 7-es Lexus. Ezért kaptam egy -100 pontos büntetést. Szerintetek jogos? Szerintem teljesen szerencsétlenül jön vissza és feltart. Ráadásul pont a kanyar közepén esik oda az ívemre.

[ Szerkesztve ]

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4043) v2


v2
senior tag

Élhetek panasszal ez ellen? Hol?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4044) Géjza válasza v2 (#4042) üzenetére


Géjza
őstag

Hmm. Azt nem tudom, hogy miért mekkora bünti jár, de az biztos, hogy 2-3x meglökted egymás után hátulról (oldalról összeérés nem volt vészes), amitől megpördült és kb vége volt a versenyének.

(#4045) biker válasza v2 (#4042) üzenetére


biker
nagyúr

a 100pont talán erős, de a kiforgatásnak már semmi köze a visszatéréséhez. arra meg számítani kell, hogy koszos gumival nem fog úgy gyorsítani mint te.
Óvás eredménye ellen nem lehet óvni LFM-ben

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4046) v2 válasza biker (#4045) üzenetére


v2
senior tag

Csak egyszer mentem neki hátulról mert képtelen volt gyorsítani, mögöttem meg jött a ferka.

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4047) adrian360 válasza v2 (#4046) üzenetére


adrian360
őstag

igazából teljesen mindegy hogy korábban hogy jött vissza a pályára, annál a kanyarnál már tisztán versenyhelyzetben volt, te meg egyértelműen meglökted hátulról. 100 pont lehet túlzás, de a bünti szerintem is jogos. attól hogy nem jól gyorsít ki, még nem azt jelenti, hogy ki kell lökni magad elől.

(#4048) Géjza válasza v2 (#4046) üzenetére


Géjza
őstag

Videón kettőnek tűnt, de mindegy. Mondjuk a másiknak is köcsögnek kellett lennie, hogy ilyen miatt lejent (ha tényleg 1x lökted meg), ha nem szándékos volt.

Imolában mentem egy csávó után, aqua minerale-ban elbaxta, megdobta a hurka, ezért átvágta, padlógázzal jött vissza, de nem asztfalton jött, hanem volt még fű(föld) is. Na ez szépen megreptette az autóját, keresztbe érkezett vissza a pályára. Engem úgy kiütött, hogy öröm volt nézni. Én mentem a falba (xarrá tört az autó), ő meg pont iránybaállt, miután nekem repült. :DDD Versenyemnek kvázi vége is volt, muszáj volt kiállni boxba, javíttatni, forgalomba értem vissza, folyamatos lekörözések miatt tempót sem tudtam menni.

De bennem fel sem merült, hogy bemószerolom, nem szándékosan jött belém. Verseny után rám is írt a csávó, hogy bocsi, tudja, hogy fax módon jött vissza a pályára és megérti, ha lejelentem. Ilyenkor mitől lenne nekem jobb, ha lejelentem? A futamom így is, úgy is kuka. Ha szándékosság van, az teljesen más tészta lenne.

(#4049) v2


v2
senior tag

Nem számít. Bosszúból most mentem egy pole, rajt-cél győzelmet :)

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4050) Géjza válasza v2 (#4049) üzenetére


Géjza
őstag

Jól tetted :K :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.