Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) biker válasza Géjza (#3000) üzenetére


biker
nagyúr

[link]
Majdnem sikerült egy "zero-to-hero" vagyis utolsó helyről győzni, de 10perccel a vége előtt eldobtam a vasat, szerencsére nem lett fal és nem is jött senki, így gyorsan folytattam az üldözést, de a végül nem lett meg az első hely. Még egy kör kellett volna...

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3002) GalaHU válasza biker (#3001) üzenetére


GalaHU
őstag

Underdog achi… :)

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#3003) reds.hu


reds.hu
csendes tag

Sziasztok!

Valakinek van ötlete ez miért lehet? Neten utána néztem, próbáltam mindent ami fent van, windowst már vagy 3x újraraktam, driver mindenből a legfrissebb és random kidobál a játék.

Más játék megy rendesen - illetve másik unreal enginre írt címet nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

A sikernek nincs titka. Ára van.

(#3004) Win-T válasza reds.hu (#3003) üzenetére


Win-T
senior tag

Én első körben lefuttatnék steam-el egy fájlok épségének ellenőrzését. Vagy mi a fene a neve...

(#3005) mmdms válasza Win-T (#3004) üzenetére


mmdms
addikt

Aztán másodjára minden tuningot visszavenni, kártyát, procit is.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3006) jozefgucci1 válasza reds.hu (#3003) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Másik meghajtóra raknám át a játékot .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#3007) reds.hu


reds.hu
csendes tag

Sajnos egyik sem segített. :( (Húzni egyébként sem szoktam a gépem)

A sikernek nincs titka. Ára van.

(#3008) mmdms


mmdms
addikt

Tegnap este megvolt az első egy órás versenyem online, 5. helyről rajtoltam a 22-ből, és harmadiknak értem be Spa-ba. :DD Eddig nemigazán gondoltam úgy, h egy órán át tudok stabilan nagyobb hiba nélkül ilyen hosszú etapot menni, de egyre biztosabban kezelem a nissant, és elnézve a mezőnyt sokkal előbb is rászánhattam volna magam.
Első benyomásom, hogy piszokjó volt. :DDD Az első 3-4 körbe sajnos összeszedtem -5 SA pontot, nem értem az idiótákat, egy egy órás versenyen miért kell mindenhova is belógatni a kocsi orrát, illetve kanyarbejáraton megtorpedózni oldalról. Főleg h az első kör felétől az 1-2 helyen voltunk. Na mindegy, sikerült ugyanannak a mukinak 4x kilöknie, mindannyiszor visszaelőztem. Aztán 38 perc után kiálltam boxba, második helyről, és nem tudom hogyan de 5. helyen találtam magam. Negyediket harmadikat lenyomtam, de az 1- 2-től 50 sec-re voltam. Nem kötelező kimenni a boxba? A benyafogyasztást most már tudom hogy alakul, azt be tudom már előre is kalkulálni, de lehet egy szett gummával 25 kört menni spaban?!

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3009) Géjza válasza mmdms (#3008) üzenetére


Géjza
őstag

Grat ;)

Persze, 1 órás versenyt minden kibír. Gumi is, benya is, fék is (lehet spórolni kell és map-ekkel játszani), de spa tipikusan az a hely, ahol amennyire lehet kerülni kell a boxkiállást, mert 1 percet buksz vele, ami írtózatosan sok.

Ezt most tolták, 70 perc Spa, qrvajó izgi volt: [link]

Csomónak uccsó körben fogyott ki a nyál, sokaknak az uccsó körben kellett kiállni tankolni és végig ment a matek, hogy kibírja, nem bírja, milyen map-ot kéne használni, stb, stb. :)

Személy szerint a 20 perces villámfutamok nem is kötnek már le, 45-60 perces meneteket megyek (főleg CP-n).

(#3010) mmdms válasza Géjza (#3009) üzenetére


mmdms
addikt

Egy orason ahogy szamolgattam, 25 kort tettem meg egy kiallassal, 99liter benya kellett, par liter maradt is, kiallas nelkul sztem 26 kor lesz, 106liternek elegnek kell lenni meg akkoris, ha belenyalunk a 27korbe.
Melo utan belekukkantok a videoba, kivancsi vok hogy tolod. 🙂
CP szeron nem tudok indulni, vmi dlct meg kell vennem hozza, plusz 78rol 65re elbactak ket nap alatt az sa-m. Sima szerokon meg egeszen ritkan dob be 25percnel hosszabbra. Sajnos.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3011) Géjza válasza mmdms (#3010) üzenetére


Géjza
őstag

Legerősebb mapon láthatod, hogy mennyit fogyaszt az autó, mennyi az átlag köridőd, 45-60 perces futamokon általában teljes felvezető kör van, plusz ha úgy jön ki a lépés, hogy az idő lejárta előtt nem sokkal megy át az 1. helyezett a rajtvonalon, akkor plusz egy körrel is kell számolni, azaz 2 kört kell rászámolni a biztonság kedvéért.

Így ki tudod számolni, mennyi benya kell a 60 perces futamra (spa-ban 64-65 percre kell számolni ezesetben, hogy tuti ne fogyjon ki). Ha nem adja ki, nem fér bele annyi benya, akkor kell számolgatni és tudni, hogy bizonyos map-okkal mennyi fogyit lehet nyerni és mikor kell map-ot váltani, hogy elég legyen biztosan. Itt már kőkeményen sakkozni, számolgatni kell körről körre.

Nem én vagyok a yt linken, csak követtem ezt a tegnapi futamot nézőként és ez pont idevág.

CP szerveren változnak a pályák. Ha éppen dlc-s a pálya és az neked nincs meg, akkor nem tudsz indulni. Ha nincs meg a 3 csillagod a pályához, nem tudsz indulni. Ha alacsony az SA-d, nem tudsz indulni.

Szervert ne quick join-nal válassz, hanem a rendes szerver kereső funckióval. Ott választhatsz, hogy melyik pályán akarsz éppen menni, hányan vannak, milyen hosszú a futam (nagyon nagy részt 20 percesek sajnos, elvétve van 25-30 perces futam, még ritkábban hosszabbak), stb.

(#3012) Géjza


Géjza
őstag

Tegnap minden bizonnyal a csúcsra értem :D Silverstone-i CP verseny nem csak az én érdeklődésemet keltette fel, hanem Malinowskiét (Tortellinii) is. :D Eddig szerintem egy közepesen ismert ACC-sel sem futottam össze a szervereken, erre talán a leggyorsabb csávóval sikerült egy szeánszt letolni és hát (előre lelövőm a poént) meg is előztem! :DDD

Kvalin 1.5s-et adott (57.1 vs 58.5), de csak a 3. lett pár századdal (állítása szerint a verseny előtt gyorsan összedobott valamit). Versenyen meg adtam neki 8 kört, szóval nem ellenfél. :DDD Azt nem tudom, hogy összecsukta-e vagy valami más miatt fejezte be fél táv körül a versenyt, de az biztos, hogy jóval előrébb végeztem a végelszámolás szerint ennél a nagymenőnél. :DDD Asszem a csúcson kell abbahagynom. :DDD

Kvalin pont előttem kezdte meg a gyors körét, így pontosan láttam, tudtam követni, hogy hol vesztek hozzá képest sokat és hol megyek aránylag jól.

(#3013) GalaHU válasza Géjza (#3012) üzenetére


GalaHU
őstag

Gratula! A károgókkal ne törődj, a tyúkokat este számolják... ;)

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#3014) mmdms válasza Géjza (#3012) üzenetére


mmdms
addikt

Grat, nyomj le mindenkit a 3.14csába. :D
Láthatunk egy kört a versenyből? Tuti elmentetted a replayt, had lássunk egy alien köridőt. :D

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3015) Géjza válasza mmdms (#3014) üzenetére


Géjza
őstag

A kvali replay-t elmentettem (azt feldobom talán este), a versenyét elfelejtettem... Így nem tudom mi történt pontosan a csávóval, miért szállt ki.

(#3016) Caliber92 válasza Géjza (#3015) üzenetére


Caliber92
csendes tag

Dokumentumok/Assetto Corsa Competizione/Replay/Temp mappában nézd meg. Ott elméletileg megvan.

(#3017) mmdms válasza Géjza (#3015) üzenetére


mmdms
addikt

Jeee, nagyon varos. :D
A hatso szarnyallast elarulod spaban? 2/4et hasznalok a nissanon, de lehet elkel a 3/4. De ha szted az mar sok akkor nem b@szom el az idom probalgatassal.

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3018) Géjza válasza Caliber92 (#3016) üzenetére


Géjza
őstag

Ez már üres sajnos, de köszi a tippet.

(#3019) Géjza válasza mmdms (#3017) üzenetére


Géjza
őstag

Itt a kvali (30 napig elérhető): [link]

Kvali gyönyörű naplementében volt, a verseny meg sötétben. Egy jó kis eső hiányzott volna még. :DDD Múltkor kyalamiban olyan CP verseny volt, hogy a felvezető körön sem láttam az elöttem menőt, miközben a radar jelezte, hogy közel vagyok hozzá. Csak a vízfüggönyt láttam, semmi mást. Az egy izgi rajt volt és első pár kanyar, kör..

358-as Ferrarival zúztam a replay-ben (eR Er), az ipse meg a 901-es porkával volt. 4. kör előtt engedtem magam elé és próbáltam menni utána. Jópár hiba van benne és összehasonlítva az övével látom, hogy hol bukok hozzá képest, melyik kanyarokat veszem xar íven és hol viszek át alacsonyabb tempót és hogy jön össze a 1.5s difi az alienekhez képest.

Ferrarin csak hátsó szárnyat tudsz állítani, elsőt, splittert nem. Hátsóm az 7-es érték a 14-ből, azaz közepes szárnyállással megyek jelenleg. Így 2:18 alját tudom hozni.

(#3020) mmdms válasza Géjza (#3019) üzenetére


mmdms
addikt

Na megneztem, silverstonon keveset mentem, igy nemtok sajna lelesni sokmindent. :)
Este kifejezetten elvezem a versenyzest, monzaba polo este menten a legjobb idom, annak ellenere h nem tudtam a gumikat bemelegiteni.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3021) v2


v2
senior tag

Üdv. Nektek milyen színű a kerék hőfok ikon? Nekem a két széle mindig sokkal világosabb mint a közepe. 27.5-28 bár Ez így jó? A neten néztem videókat és ott mindenkinek egyforma sötétebb zöld.

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3022) biker válasza v2 (#3021) üzenetére


biker
nagyúr

nem bar hanem psi, és 28 már túl kemény, és a közepén fut, a széle hideg
27.3-27.5 a jó GT3 száraz gumi esetén

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3023) v2 válasza biker (#3022) üzenetére


v2
senior tag

Tényleg ezt elírtam. De a széle pont melegebb a színe szerint, meg a számok is ezt mutatják. Neked egy színű a három csík?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3024) adrian360 válasza v2 (#3023) üzenetére


adrian360
őstag

a psi az nyomás érték a szin meg hőmérséklet, bár van kapcsolat a kettő között, de mégis más a kettő. kerék toe - camber beállítások tudják befolyásolni a kerék hőmérsékletet. 0-ás toe mellett sokkal hidegebb lehet a gumi, mint egy -0.2-nél. az az optimális, ha a kerék belső és külső széle között 5-7 °C a különbség (belső élnek kell melegebbnek lenni), és kb 80-85 °C körül van az átlag hőmérséklet. setup panelen a kerék beállításoknál látszik mennyi a kerék pontosan.

[ Szerkesztve ]

(#3025) biker válasza v2 (#3023) üzenetére


biker
nagyúr

ha világosabb akkor hidegebb a széle, most akkor világosabb vagy melegebb?
Ha túlfúlyod, a széle hideg, közepe meleg, ha lapos akkor fordítva

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3026) v2


v2
senior tag

Világosabb. Én azt hittem, hogy amikor világosodik akkor melegszik

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3027) adrian360 válasza v2 (#3026) üzenetére


adrian360
őstag

kék - hideg
zöld - ideális meleg
sárga - kicsit túl meleg
piros - veszélyesen túl meleg

a világos zöld az a kék és zöld közötti, a sötét zöldből megy át sárgába.

(#3028) v2


v2
senior tag

Bármit is csinálok a két széle mindig világoszöld :(

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3029) adrian360 válasza v2 (#3028) üzenetére


adrian360
őstag

a fékek milyen melegek ? ha azok se melegszenek, állíts be alacsonyabb brake ducts-ot az aero-nál, és akkor a fékek is jobban átmelegítik a kereket.

(#3030) v2 válasza adrian360 (#3029) üzenetére


v2
senior tag

A fék zöld elöl hátul. Általában 2 elöl és 1 hátul. De én ezt nem értem, nekem sosem volt, hogy egy forma színű lett volna a gumim. Ráadásul nálam a világos zöldből átmegy sárgába ha elmelegszik. Amikor kijövök a boxból már akkor sem egy színű. :F

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3031) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Jó reggelt!Ha aranyat nem is de egyik kulcsos oldalon 13 euróért megtaláltam az alap játékot.Az Automobilista 2 megvan, szeretem is de online szinte halott Európában! Kérdésem az lenne hogy ez a játék egy alap verzióval online élő játék?Vagy meg kell hozzá venni az összes kieget aminek darabja olyan 7-8 euró? Szeretnék online futamokat menni így délután este 8 ig bezárólag,ez lehetséges vagy csak este nyolc után indul be az élet? Előre is köszönöm.

Zoolee

(#3032) biker válasza Zoolee1976 (#3031) üzenetére


biker
nagyúr

Mindig találsz lehetőséget az alappal is, de oezdőként csak a nyílt szervereken, ami elég kiábrándító tud lenni néha

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3033) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Köszi a választ! Gondolom akkor valamiféle vezetői licenszhez kötött hogy komolyabb versenyekre nevezhessek,vagy megtett kilométer?Az ilyen roncsderbikből már elegem van,ahol nem bírják elviselni hogy megelőzik őket és hátulról beléd mennek a kanyarban hogy megforgassanak.

Zoolee

(#3034) v2 válasza Zoolee1976 (#3033) üzenetére


v2
senior tag

Pálya ismeret. ez max 3 csillag illetve SA pontok kellenek. Ezt akkor kapod ha a tömegben képes vagy hosszabb időt eltölteni úgy, hogy nincs kocc. 80 ponttal már egész jó 20 perceseket lehet menni ha képes vagy az első tízbe kvalizni

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3035) fatal` válasza v2 (#3034) üzenetére


fatal`
titán

És SA pontokat AI elleni versennyel is lehet szerezni.

(#3036) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Még egy utolsó kérdés!Szerintetek a mostani állapotában a játéknak,hdd -n egy gtx 1060 3gb,16gb ddr3 rám és egy i5 4570 processzorral megvan a 60 FPS 1080p ben?

Zoolee

(#3037) biker válasza Zoolee1976 (#3036) üzenetére


biker
nagyúr

nagyon határeset, offline AI ellen 10-15 kocsival talán elmegy a 60fps.
online kicsit jobban terhel. közepes felbontáson esetleg

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#3038) Géjza válasza Zoolee1976 (#3036) üzenetére


Géjza
őstag

Jó tudni, hogy iszonyat cpu igényes, még magasabb felbontásokban is.
Nem kell nagyonsokszálas neki (6 magossal jól el van), de az egyszálas magas teljesítménynek nagyon tud örülni (pl 5600x ideális hozzá).

De hamarosan meg tudod, hogy mire lesz elég a mostanid ;) Graf beállításokkal lehet játszani. Vannak guide-ok, hogy miket lehet nyugodtan kikapcsolni, mik, amiket erősen ajánlott bekapcsolva tartani, mi az, amit lejjebb lehet venni, mert amúgy sok erőforrást elvisz, viszont látványba nem nagy visszaesést fogsz tapasztalni.

Low end gépekre itt egy yt videó: [link]

(#3039) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Köszönöm srácok, mindenkinek aki segített jövök egy sörrel!😄Megveszem, és megírom majd mire elég a konfigom!

Zoolee

(#3040) Géjza válasza Zoolee1976 (#3039) üzenetére


Géjza
őstag

Én is 3770k+1070-nel kezdtem anno 1080p-ben, simán elment, bőven-bőven játszható volt és nem is nézett ki xarul.

(#3041) mmdms válasza Zoolee1976 (#3039) üzenetére


mmdms
addikt

Amd x4 750k trinity apuval elfutott fhd minimumon egy 7850 el, siman menni fog nalad is

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3042) v2


v2
senior tag

Üdv. Újra kérdezném, nektek egy színű zöld a gumi? Minden videót amit néztem, igen. Én akármit állítok akárhova, nekem nem. belső 91, közép 88, külső 85 fok például és a két széle világos zöld. kezdek agyfaszt kapni :F

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3043) mmdms válasza v2 (#3042) üzenetére


mmdms
addikt

Csökkented a kerékdőlést kevésbé lesz nagy a különbség. Csak kérdés h mennyit vesztesz vele. Egy-két pályán ezt nem nagyon lehet kiküszöbölni a marhahosszú egyenesekben.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#3044) adrian360 válasza v2 (#3042) üzenetére


adrian360
őstag

85 °C tuti nem világos zöld. tegyél már fel légyszi egy képernyőmentést, hogy mennyire látszik az zöldnek.

(#3045) v2 válasza adrian360 (#3044) üzenetére


v2
senior tag

Meg van. Én G2 VR-ban játszom, ezért ugye ott nézem. Most akartam csinálni kép mentést ezért a monitoron mentem egy kanyart, és ezen a megjelenítőn teljesen rendben van. Ezt pláne nem értem. Köszi mindenkinek, jó éjt

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#3046) Imilenni


Imilenni
addikt

Sziasztok
GT Sport utódját keresem, van aki játszott azzal esetleg?
Ez a játék közel áll hozzá?
Leginkább sim/arcade keverék egyébként, nagyon bejött hogy kontrollerrel si szépen lehetett játszani..
Ez a játék hogy áll a kontrollerekhez?

Press "F" to pay respects.

(#3047) GalaHU válasza Imilenni (#3046) üzenetére


GalaHU
őstag

Minden bántás nélkül, de ilyen elvárásokkal rossz topicban vagy…

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#3048) Géjza válasza Imilenni (#3046) üzenetére


Géjza
őstag

ACC-t még kormánnyal sem egyszerű versenyképesen irányítani :D :D Ez nem az lesz amit te keresel.

(#3049) fatal` válasza Imilenni (#3046) üzenetére


fatal`
titán

Ez egy szimulátor, nem ez lesz a te játékod.

(#3050) Debilon válasza Imilenni (#3046) üzenetére


Debilon
addikt

Szerintem forza motorsport vagy az utolsó grid ami neked kellhet

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.