Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs szerencsém ezzel a játékkal. Megvettem PC-re is, de nem ismeri fel a kormányomat - pedig nem egy ritka darab (TM TX). Természetesen az összes többi játék megy vele (AC is). Kipróbáltam a neten összes fellelhető "praktikát", de nem jutottam előrébb. Leírtam a supportnak, h már kétszer vettem meg a játékukat, de még mindig nem tudok vele játszani. Három nap után visszaírt Patric, h fennáll-e még a problémám?! 5 percen belül válaszoltam neki, h igen, és nagyon örülnék ha tudnának segíteni nekem! (természetesen full normális stílusban) Ez volt kb egy hete, de azóta sem válaszolt senki. Két napja írtam nekik egy újabb szívhez szóló levelet, de arra sem reagáltak még. Nem értem, h mi van ezekkel?! Kezd elfogyni a türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest