Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszönöm szépen, ez is nagyon hasznos lesz a jövőben, de itt autóbeállítások vannak. Én viszont még a kormányomat szeretném belőni egyelőre valami használható setupra.

-
shteer
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én azt vettem észre néha simán ~98%-os Ai működik 81% beallitason
De lehet csak én esem ki a ritmusból![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HollyBoni
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez szimulátor és kormányhoz van tervezve, nem nagyon lehet mit kezdeni. De mondom én nagyon élveztem joy-al is, nem volt semmi problémám. Lehet neked is csak szokni kell.
Persze én is szívesebben tolnám kormánnyal, csak nem nagyon tudok venni joy árából normálisat, ami 7500 volt újonnan.

-
HollyBoni
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ilyen beállításokkal játszok (játszottam, most nem tudok normális VGA hiányában), lehet hogy alap már nem emlékszem, talán néztem valami beállítást steam fórumon de nem tudom használtam e.
Nálam teljesen jól játszható, élvezhető a játék, nagyon finoman kell kezelni a joyt. Ha eddig árkádokkal nyomtad akkor megértem hogy fura. Egyedül lassú éles kanyaroknál van egy kis gond utcai autóknál ahol sokat fordul a kormány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)