Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A kockásat támogatnám.
Az legalább tényleg random lenne és vagy bejön vagy nem. De most tuti büntetést kapsz akkor is, ha vétlen vagy, ami szerintem nem jó (számomra érhtetetlen, hogy miért kapod azonnal, miért nem csak figyelmeztetés jár legalább az első esetben). Bár nem tudom az arányait annak, hogy amúgy vétkes-vétlen büntetettek aránya milyen általában. Lehet, hogy egy ligában az erőforrásokat tekintve (utólag nézegetni) pl. jobb ez így, bár igazságosnak attól még nem tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- ZEN.com
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- GTA: Vice City
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az legalább tényleg random lenne és vagy bejön vagy nem. De most tuti büntetést kapsz akkor is, ha vétlen vagy, ami szerintem nem jó (számomra érhtetetlen, hogy miért kapod azonnal, miért nem csak figyelmeztetés jár legalább az első esetben). Bár nem tudom az arányait annak, hogy amúgy vétkes-vétlen büntetettek aránya milyen általában. Lehet, hogy egy ligában az erőforrásokat tekintve (utólag nézegetni) pl. jobb ez így, bár igazságosnak attól még nem tartom.