- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
barcalaci84 #5936 üzenetére
Ezt nem tudtam, eleg erdekes... rFactorok utan meg fura. Meg talan az F1 Challenge-ben is lehetett tiltani a kuplungot. Spa -ban pl. egybol 1s minimum. Az ezekkel az autokkal mar egy koron is rengeteg, nemhogy egy futamon. Pluszban konstans gyorsan menni is egyszerubb a pillangoval.(nincs se visszavaltasi hibalehetoseg, sem az, hogy egy nem tul eros gazfroccs hatasara kitor az auto fara, amit ha meg is fogsz, akkor is elhasznalsz egy rakat gumit) Ha meg elozni akarsz, akkor maximum egy lassu reszen, mert egyenesben elhagynak. Ez persze a program hibaja is....
Ertem en a dolgot, nem tudom mekkora az erdeklodes ez irant. Am ha van egy megfelelo letszam, akkor erdemes kettebontani. En pl. csak azert nem indulok, mert nincs kedvem szenvedni a kozepmezonyben. Technikas reszen fenntartanak, a gyors szakaszokon, es nagyobb fektavokon, ahol meg tudnek elozni, ott elmaradok. Fun raceken mar ki lett targyalva ez. Ott is irtak paran, hogy alapbol H-val mennek, de elesben pillangora valtanak, mert kulonben eselytelenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest