Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz barcalaci84 #5936 üzenetére

Ezt nem tudtam, eleg erdekes... rFactorok utan meg fura. Meg talan az F1 Challenge-ben is lehetett tiltani a kuplungot. Spa -ban pl. egybol 1s minimum. Az ezekkel az autokkal mar egy koron is rengeteg, nemhogy egy futamon. Pluszban konstans gyorsan menni is egyszerubb a pillangoval.(nincs se visszavaltasi hibalehetoseg, sem az, hogy egy nem tul eros gazfroccs hatasara kitor az auto fara, amit ha meg is fogsz, akkor is elhasznalsz egy rakat gumit) Ha meg elozni akarsz, akkor maximum egy lassu reszen, mert egyenesben elhagynak. Ez persze a program hibaja is....

Ertem en a dolgot, nem tudom mekkora az erdeklodes ez irant. Am ha van egy megfelelo letszam, akkor erdemes kettebontani. En pl. csak azert nem indulok, mert nincs kedvem szenvedni a kozepmezonyben. Technikas reszen fenntartanak, a gyors szakaszokon, es nagyobb fektavokon, ahol meg tudnek elozni, ott elmaradok. Fun raceken mar ki lett targyalva ez. Ott is irtak paran, hogy alapbol H-val mennek, de elesben pillangora valtanak, mert kulonben eselytelenek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés