- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
szacsee #3552 üzenetére
"aztán ha megunják go NV oldalra"
Pont elsősorban AC miatt cseréltem most gtx 970-re.Megnéztem amúgy a hsz után, iR nálam úgy nézett ki, hogy a volume shadows nem volt bekapcsolva, illetve olyan dolgok voltak low-n ami vezetésközben nem érdekes (crowd, pitlane ilyesmi), emelett 4x és 8x élsimítással és AA-val volt 100-150 fps-em spaban. Nekem csak ezért volt szimpatikusabb mert kicsit életelibb volt azért így, mint AC tök minimumon. De ha mindkettőt felhúzva nézzük, akkor nem kérdés pillanatig se melyik szebb minden téren
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged