Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JoinR

őstag

válasz jozsi252 #1596 üzenetére

Nekem alap 900 fokon van, mivel én nem találok össszefüggést a kettő között :) Egyébként a kormány csak addig működik, ameddig az igazi autóban is fordulna - más kérdés, hogy a beta szinten lévő AC nem tudatja, hogy végállásba került a kormány, és tekerheted tovább, közben a virtuális kormány már régen áll :DDD
    Tehát egy 270 fokban forduló formaautó kormánya nincs felskálázva 900 fokra, ezért nincs értelme változtatni a beállításokon.

Ha kanyarbejáraton alulkormányzott, meg lehet próbálni az első tengely kerékösszetartását negatív (szétfelé) irányban változtatni. Egyébként van, aki olyan stílusban vezet, hogy kicsit fékkel kanyarodik; ha ez nálad is fennáll, érdemes a fékerő-elosztást hátrébb állítani, hogy nagyjából egyszerre kezdjen en blokkolni a 4 kerék.
    Persze számos lehetőség van még, rugó, csillapítás, ARB.. egy rakás leírás van neten, hogy mi mit csinál (nagyon leegyszerűsítve, ami miatt azért zsákutcába is lehet futni), az aero hatásokat nem is említve.
    Amit én írtam, az a legegyszerűbb módja a változtatásnak anélkül, hogy nagyon szétrombolnád az autó default egyensúlyát.

Új hozzászólás Aktív témák