Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
jozsi252 #1596 üzenetére
Nekem alap 900 fokon van, mivel én nem találok össszefüggést a kettő között
Egyébként a kormány csak addig működik, ameddig az igazi autóban is fordulna - más kérdés, hogy a beta szinten lévő AC nem tudatja, hogy végállásba került a kormány, és tekerheted tovább, közben a virtuális kormány már régen áll
Tehát egy 270 fokban forduló formaautó kormánya nincs felskálázva 900 fokra, ezért nincs értelme változtatni a beállításokon.Ha kanyarbejáraton alulkormányzott, meg lehet próbálni az első tengely kerékösszetartását negatív (szétfelé) irányban változtatni. Egyébként van, aki olyan stílusban vezet, hogy kicsit fékkel kanyarodik; ha ez nálad is fennáll, érdemes a fékerő-elosztást hátrébb állítani, hogy nagyjából egyszerre kezdjen en blokkolni a 4 kerék.
Persze számos lehetőség van még, rugó, csillapítás, ARB.. egy rakás leírás van neten, hogy mi mit csinál (nagyon leegyszerűsítve, ami miatt azért zsákutcába is lehet futni), az aero hatásokat nem is említve.
Amit én írtam, az a legegyszerűbb módja a változtatásnak anélkül, hogy nagyon szétrombolnád az autó default egyensúlyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejlesztői traileren a MOUSE: P.I. For Hire
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Dying Light Beast
- Gyúrósok ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Apple MacBook
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest