- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
VTom
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
ETOM
addikt
Azt hittem a 90fps lock megoldotta, de végül 1 óra után crashelt asztalra. [kép]
Ennyit ír csak ki. Pedig így félgőzön se megy kártya.
Lehet valami amd probléma bár sok panaszt láttam nvidiával is.
Fent van még a magyarítás innen,de ettől kétlem, hogy így fagyna ki.Ennek ellenlére megnézem majd nélküle is.
-
Jorus
nagyúr
-
spleenszuru
őstag
Végül meg sem vártam, még válaszoltok, addigra megvettem..
Első AC-m lesz PS5-ön, a konti gombkiosztást szerintem majd mókolom, nekem támadásra az R1-R2 kombó halálos, nem bírom megszokni, na de akkor meg a többit hova tegyem.. na majd még kitalálom.
A dodge is nekem mindig kör, itt meg az X-en van.
#2188VTom
Odysseyben nekem 191 óra van, ebből már van egy kis New game+ is, de végül úgy voltam vele, más játéknak is helyet kell adni, főleg, ha ilyen hosszúak.Origins 101 óra alatt ment le, úgy, hogy a tekercsek java nem megoldott, de ott úgysem akkora dolog, nem ad engravet, nem tartom fontosnak.
Meglesem majd a képeid, bár nekem a 30 FPS kb. kizáró ok, perfben kezdtem neki.
Ja, természetesen a női Eivort viszem.

-
tibaimp
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
VTom
veterán
Egyáltalán nem volt idejétmúlt a grafikája, 5 és fél éve, mikor megjelent, nagyon durván nézett ki, szerintem a mai napig is. A megjelenéskor nem volt oylan szép, mint előtte az Origins, de pár héten belül jött egy patch, ami betette a köd/füst/por effekteket, utána pazar volt ez is.
Nyilván ez mindig szubjektív.
A Valhalla persze szebb, részletesebb. De ebben meg kiherélték a mellékküldetés rendszert, így a fő sztoriszálon kívül semmi tennivaló nincs egy-egy területen (kivéve a 2 perces mistery-ket, meg a keresgélést)
Viszont egyiket sem mondanám AC játéknak, mind a kettő kaland RPG, aminek a sztorijába beleszőtték az AC történetét.
-
VTom
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
-
NB2
aktív tag
-
VTom
veterán
-
Kylesa
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Kylesa
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
Na, jó, tegnap sem sikerült lenyomnom a nénit kockában, úgyhogy elmentem a folyópartra, és megöltem Lathet. Volt néhány civil áldozat, mert nem voltam benne biztos, melyikük az.

Viszont most, hogy visszatértem
Sigurddal, majd megvolt a csata Cephannál, és Aelfred elmondta, hogy ő a nagymester, most akkor vége van a játéknak? Mármint értem, hogy tovább lehet játszani (van még jó pár fehér és sárga pötty az utolsó területen, illetve van még a Ragnarök is), de akkor ez volt a vége elvileg? Nem tudom, valami határozottabb lezárásra számítottam.
Meg az is fura volt, hogy Eivor vérgőzösen el akarta kapni Aelfredet még a csatában, illetve utána is, majd kicsivel később, amikor a levél nyomán elmegy Eivor nyugatra, már nyugodtan diskurálnak, majd elköszönnek és mindenki megy a maga útjára. -
NB2
aktív tag
Az nem tetszett, hogy a 3. küldetés már a 3. francia tartományba vitt, ráadásul megint nem tudta az ember, hogy érdemes-e wealthozni vagy majd lesz oda küldetés. A hülye resistance küldik is kb ugyanazon a 4-5 helyszínen voltak, dög unalmas volt már, főleg a 3 szinten. De kétségtelen tény, hogy az ír, francia küldik a rövidtségük miatt pont számomra is jobbak voltak, mint akár az Anglia.
És én most néztem meg az NG-n a vikingekről egy 6 részes sorozatot, azt kell mondjam, hogy egy Rus kieg is bőven elfért volna. -
tibaimp
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
-
DerStauner
senior tag
-
Kylesa
aktív tag
-
NB2
aktív tag
Másfél év után vettem elő a játékot és most jutott eszembe, hogy is kell raid-olni

Elindultam, de folyton megölték a legénységem, pedig már felfejlesztettem 2-esre ahol fel lehet őket fogadni. Aztán ma eszembe jutott, hogy oda kell menni a folyón a placchoz, neked kell kiszállni, mindenkit megölni és mikor végeztél, akkor hívni a társaidat rabolni, így garantáltan nem hal meg senki
-
Jorus
nagyúr
Aha, utánanéztem, ez olyasmi, mind a HFW-ben az state effect / állapothatás gyorsítása, csak ott 7 állapothatás van, itt meg 2. Így már világos.
Tehát alapvetően kell tűz vagy méreg sebzés az adott fegyverre, és van passzív skill vagy aktív build-up-ra, ami felgyorsítja az állapot elérését - kevesebb tűznyíl elég az ellenfélbe mondjuk. -
s4hu|SyD^
addikt
-
Kylesa
aktív tag
-
elbandi2
tag
-
Kylesa
aktív tag
-
Kylesa
aktív tag
Az mindenkinél úgy van szerintem, hogy csak akkor látod, mit rejt a sárga pont, ha már nagyon közel járunk hozzá, a kérdőjeles fószer viszont egyértelműen megmutatja, hogy mi rejlik egy-egy sárga pont mögött (de aki amúgy is felfedezné a sárga pontokat, ezért teljesen értelmetlen neki pénzt adni).
Azért remélem kék pontokat is látsz
-
elbandi2
tag
-
tibaimp
nagyúr
-
Kylesa
aktív tag
Igen, én pl. még csak a harmadik területen járok (East Anglia), de már két alkalommal is előfordult, hogy egy kincset nem tudtam megszerezni, mert küldetéshez kötött volt az ajtó kinyílása, ami a kincshez vezet. Még a kisebb nyersanyagos ládáknál is előfordult, hogy először egy közeli world eventet kellett elvégeznem, hogy hozzáférhessek a ládához.
Hamar megtanultam így, hogy egy új területre érve előbb végezzem el a helyi küldetésláncot, és csak utána kezdjem el kitakarítani a térképet. Így is sokszor beletörik majd a bicska, mert mondjuk hiába 55-ös az ajánlott power level East Angliához, a helyi zealotok meg a Daughters of Lerion úgy elvernek, mint a rongyot. -
s4hu|SyD^
addikt
-
elbandi2
tag
-
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Milyen videókártyát?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam annyit biztos nem fog menni a játék. Így is sok az időhúzó küldetés.
Eddig egyszer játszottam Xboxon Free Play Days alatt a játékkal, most megvettem az Ultimate Edition-t. Még a Mirage-t is korábban vettem meg mint ezt.