- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #547 üzenetére
itt semmi kulonos, komam uram !
a hang beakadas defekt viselheto, igazabol az az egy fagyas volt, meg allas visszatoltes...amugy az interakcio taryg vagy npc -vel sem veszes, az is kesik neha, akar a hang effekt az npc vagy karakter eseteben..
Hatalmas bajok nincsenek !
De az elejen nem volt bajom az interakcioval, sem.Repulo kutya, meg textura problema akad...
-
ripla
addikt
válasz
callmeakos #547 üzenetére
Ez a bug, hogy nem rajzolja ki egyből a karaktereket, ez nálam az elején teljesen rendszeres volt minden alkalommal amikor új területre érkeztem, aztán a patch után abbahagyta, viszont tegnap megint előjött. Sőt tegnap még az is volt amit írtam, hogy másodpercekre megáll a játék mintha kifagyna, aztán elkezd tölteni, majd pár másodperc múlva továbbmegy, ez is teljesen új, eddig ilyen sem volt. Párbeszédeknél is gyakran előfordul, hogy többet várok annak a betöltésére, mint ameddig maga a párbeszéd tart. A térkép és a menü megnyitása pedig most már konstans 10-30 másodperc közötti idő, mire használni tudom...
Nem fogok semmilyen mellékküldetést megcsinálni, mert ez így egyre inkább játszhatatlan, hátra van még 3 boss, utána megnézem a végét aztán uninstall.
Ahogy olvasom a fórumokat, rengetegen panaszkodnak erre, szóval nem egyedi probléma. De hát úgy látszik ez nem fontos, csak minden más...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest