Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3239 üzenetére
Mondjuk ez igaz.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3221 üzenetére
Ja tényleg! Egyszer próbáltam, de nem jött be, nem is csináltam többet.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3208 üzenetére
Helyes!
Nekem ez a kettő nagyon bejött, a Valhalla annyira nem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3195 üzenetére
Nem, ki kell nyírni az azt kísérő lovas őröket meg fő muftit, akinél a szajré van. Most hirtelen nem emlékszem, hogy kocsis karaván volt vagy csak sima lovasok. Amúgy pénzt is szállítanak így, az sem árt. Minden területen van ilyen a főbb utakon, értelem szerűen a fickók olyan szintűek, mint az adott terület!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3192 üzenetére
Így van, ahogy Creative997 kolléga írja. Annyival egészíteném ki, hogy réz meg vas is kell majd nem kevés, azt meg úgy tudsz szerezni, hogy felküldöd a madarat, szétnézel vele a tájon és látnod kell az utakon mozgó 3-4 lovas karavánokat, amik ezt szállítják, azokat kell megtámadni, mindenkit megölni, és ki-loot-olni!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #3187 üzenetére
Igen
Elkezdtem már, csak közben félbe lett hagyva. Pontosabban az 1. DLC-ig csináltam. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #3181 üzenetére
Ezeket viszont én nem próbáltam!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3177 üzenetére
Mind a két DLC bőven megéri a pénzét! Akcióra mondjuk célszerű várni. Ezt is annó én a Gold pakkban vettem meg, ami tartalmazta a DLC-ket, szintén Steam-re.
Ellenfelek közül én először a harci elefántokkal szívtam, de végül is megoldható, max a végére hagyod, amikorra már magasabb szintű leszel.szerk: Ja igen! Bad Pritt kollégának igaza van, a mérgezős fegyverek brutálisak, nekem is volt, azzal lehet szépen irtani! Tüzeset annyira nem szerettem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
user112 #3175 üzenetére
Üdv itt is!
Semmi extra, csak nyomjad! Én itt is a legendás (arany) szettekre hajtottam.Annyi, hogy itt a térkép által jelzett ajánlott szintet célszerű betartani, mert különben beleszaladhatsz ilyenbe:
szerk: DLC-ket nagyon ajánlott beszerezni, nagyon jók!!
Illetve alap játék 40-es szintig engedi a hőst, a DLC-kkel 55 a max szint. -
tibaimp
nagyúr
Nekem konkrétan jobban bejön, mint az Odyssey az egyiptomi környezet miatt! A DLC-k is jók.Én is kitoltam 2x, illetve a 2. végigjátszást ~félbe lett hagyva a CP2077 DLC miatt, de majd befejezem. Itt, ha jól tudom, nem lehet majd olyan power hőst készíteni, mint az Odyssey-ben.
-
tibaimp
nagyúr
Azt most így pontosan már nem emlékszem, viszont arra emlékszem, hogy a maximális szint 40 a DLC-kkel meg 55, így addig tuti kapsz ability pontot, utána pontosan már nem tudom, illetve vannak olyan helyek a térképen (rest of peace a hely neve és "pihenni" kell egy szőnyegen pár másodpercig), amit ilyen pontot ad, nem xp-t.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3144 üzenetére
Helyes
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru #3140 üzenetére
Nyugodtan megveheted, nagyon ott van, de célszerű a Gold verziót megvenni a DLC-k miatt. Az Origin-t végigtolni, 100%-ban olyan ~90 óra kellett DLC-kel együtt, míg az Odyssey-hez ehhez kellett ~300 óra DLC-kkel. Ennyivel nagyobb az Odyssey.
Az Origin-ben DLC-kkel 55 a max szint! -
tibaimp
nagyúr
válasz
Mate777Boss #3064 üzenetére
Semmit, haladj tovább a sztoriban, szépen érd el, ha megvetted a DLC-ket is akkor az 55-ös szintet (ha nem vetted meg, akkor csak 40), majd ugorj vissza, és nyírd ki a mocskokat
. (az a rész drirek úgy van csinálva, ha jól emlékszem a 5-ös nehézségi szintű pályarészen ott figyelnek a ~30-as katonák)
-
tibaimp
nagyúr
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2974 üzenetére
Az a CPU már valóban nem egy mai darab, ne vedd sértésnek!
A Valhalla a 3 "újabb" AC közül, nekem az utolsó helyen van csak (persze attól még jó), az 1. hely ez, az Origin!! Annyira adja Egyiptom hangulatát...beszarás!Direkt megnéztem, megkerestem, hogy én annó 2018-ban toltam ki, még egy i7-3960x + r9-290x, és az akkori driverrel. Ezzel nekem nem volt gondom, mondjuk FPS-em se volt annyi
Itt egy akkori tesztem: -
tibaimp
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2964 üzenetére
Ez tuti valami driver szívatás lesz! Gondolom ez amiatt az 1 darab játék miatt nem akarsz visszatenni egy régebbi drivert.
Én kitoltam, mondhatni kimaxoltam ezt a játékot, nagyon jó, ez az új irány az AC-kban, nekem bejött úgy, hogy a régit is szerettem.
Kér lenne, ha nem tudnád tolni -
tibaimp
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #2956 üzenetére
Pontosan nem tudom
, de olvass már visszább, mert az AMD VGA tulajoknak driver gondjaik voltak, valami régebbi drivert kell visszatenni.
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
HugóBoss #2918 üzenetére
Azt látom az Ubisoft fiókon, hogy +20EUR-al drágább a GOLD verzió. Azt tudom, hogy ahhoz mindent megkapsz, ami ér is valamit, én azt venném a helyedben, nem a Delux-ot. A gond az, hogy az francnak sem tudom megnézni a különbséget, pedig korábban listázta, most meg nem
Szerintem csak skin-eket, hajóhoz vitorlát, lovat, meg ilyen semmit kapsz csak pluszban!szerk: amúgy megéri várni, mert az Ubi oldalán brutál akciókban szokott menni a Gold Edition is már ebből a játékból. Nem akarok hazudni, de volt már ~20EUR is.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #2902 üzenetére
Ezt a "hibát" szinte az összes Ubisoft játékban meg lehet figyelni, gondolok itt például a Far Cry 3-ra is. De az összes FC-ben láttam már ilyet, csak ott tűnt fel először nekem.
szerk:
s4hu|SyD^ : most olvasom, amit írsz, így van!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #2900 üzenetére
Nagyon szép ez a játék! -
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #2871 üzenetére
Le lehet tiltani az IGP-t BIOS-ból, mint egy asztali gépen és csak a dGPU-t használni? Mert ha igen, akkor ez megoldás lehet, legalább annyira, hogy megnézd az így kapott FPS-t.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #2864 üzenetére
Az a baj, hogy ez, pont a rosszabbul futó része a sorozatnak. A frissebb Odyssey is szebben fut, illetve a Valhalla is állítólag, bár az még nincs meg, így nincs saját tapasztalatom.
Így lehet ezzel nem fogsz tudni játszani, sajnos
Esetleg, ha megvan az Odyssey, próbáld már ki azt is.szerk:
ha lett valami megoldás, azt mindenképp oszd meg itt velünk, hátha másnak is feljön ilyen probléma. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Creative997 #2862 üzenetére
A minimális gépigény itt olvasható: [link]
A Te VGA-d a 860M ezt tudja a minimumban található GTX 660-hoz képest:
Duzzogva el kellene vinnie, szóval....
Még gondolkozok, de most így tippem nincs -
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
válasz
r.levente75 #2838 üzenetére
Köszi, annyi az!
Már közben kiderült!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
r.levente75 #2832 üzenetére
És mennyi küldetést teljesítettél? Nem 180-at, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest