Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
daredar562
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van aki használ ASROCK AB350M Pro4 alaplapot, és esetleg vannak vele rossz tapasztalatai ?
Konfigváltásra készülök melyhez proci kell , alaplap és memória.
Egy Ryzen 3 x1300 lenne a hajtómag, memóriában még nem tudtam dönteni. -
daredar562
tag
bejött végül, csak nem vettem észre a torrentet, szépen meghúztad a procit
noh arra jutottam\jutottunk hogy ha manualban belenyúlok a menübe , kikapcsol a turbo clock, nem indul be...de maximum majd az lesz h turbo core nélkül megpróbálom a 4 ghz-t ...mert sztem sok így neki az 1.4v 3.4 -ghz-re ...szerintem
-
daredar562
tag
-
daredar562
tag
válasz
daredar562 #4162 üzenetére
nohh ma beléptem biosba, és megint befagyott, pedig tegnap bírta , viszont onnan tudni hogy ha befagy, akkor nem ad hangot mikor lépkedsz a menükben.
-
daredar562
tag
válasz
daredar562 #4159 üzenetére
érdekes, lentebb vettem a voltage-t manualban, erre nem nyomatja a turbo core-t ..de akkor marad 1.4v on
-
daredar562
tag
felraktam a bétát, azzal is ugyan az volt a helyzet ..így bátor voltam, és báta után friss az 1.9re, ami volt rajta, és most jól megy a proci... egy szúrja a szemem h 1.4v on megy a proci ha kapja a terhelést ezerrel, de max manual-ban lentebb veszem
úgyhogy asszem most jó, de kitudja ...mostanában sok ismerősömnek ezt csinálja a lapja ha frissít rá egyet.
-
daredar562
tag
válasz
daredar562 #4147 üzenetére
újabb fura jelenség: a procit nem turbó clockolja, fix 3.7 ghz-en viszi ...
-
daredar562
tag
Sziasztok, Lenne egy kérdésem ill problémám.
Az alaplapom egy Asrock Fm2A75 pro4 , lefrissítettem a biost a legfrissebbre , és az lenen a problémám hogy biosban lefagy , de csak ott.. mi okozhatja ezt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest