- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Te már beírtad, hogy 2020-ra csúszhat a megjelenés, de szerintem még nem jött hivatalos bejelentés erről, pedig szerintem minél előbb meg kéne ezt tenniük.
Egy WOW kiegészítőnek is kell több havi béta teszt, pedig ott aztán tényleg minden kész van már, itt meg csak az alapok működnek. Furcsállom az optimizmusukat, pedig a csapat nagy része részt vett már MMO fejlesztésben.
Sajnos a korai lelövése miatt az Apokalipszist csak 3 játszma erejéig sikerült kipróbálnom. Abból az első olyan gyorsan ért véget, hogy csak lestem. Gondoltam jó ötlet egy toronyház tetején leszállni, mert tuti el van rejtve ott valami. (Nem volt.) De lejutni nem sikerült, csak kellően nagy eséssel, ami halálosnak bizonyult.
A 2-3. játszám során meg beállítottam, a grafikát úgy, hogy élvezhető legyen, mert a távolsági fegyverek használhatatlanok voltak az FPS droppjaim miatt. (gyenge már a gépem) De azért közben rájöttem a páncélok javítására, meg, hogy mindegyik másik skillt ad. Szóval jött volna végre egy meccs, ahol esélyem is lett volna, de addigra lelőték a szervereket.
Azért majd egy-két hétvégén mindenképpen benézek még.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest