- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Wolfram #22828 üzenetére
Oled, E9, 2020 év elején 600k körül volt, Philips oledet váltott le 934, nekem sokkal jobban tetszik a webOS az androiddal
szemben, voltak akkoribban más gondok a Philipsszel (lyp sync probléma ami nagyon zavaró volt), ezért ment vissza és lett helyette LG, viszont nagyon szeretem az ambilight-otTudom,, egyszerűbb lenne egy Philips ambilight, egy kicsit túl vannak árazva a Philips tv-k.
-
allein
addikt
válasz
ViZion #22821 üzenetére
Jó reggelt. YT, LG webos ambilight, számtalan videó van. Piccap és HyperHdr szoftverek kellenek, rootolt LG tv.
Olvastam, hogy mókolni kell öket, ezért nem foglalkoztam velük mert nem értek hozzá.
LAN verziósat vettem, egy kicsit balfaszul tervezték meg mert az a piros műanyag az usb c csati útjában van,
de amúgy szét lehet szedni: -
allein
addikt
Tudsz linkelni légy szíves egy ilyen Y kábelt?
Ez is járható: esp-t a tv usb csatijára kötöm, elég lenne az esp-nek? Ha az esp-t lanon a switchre csatlakoztatom, létrejön a hálózati kapcsolat, ugyanakkor lanon az esp tápot is tud kapni?
Milyen tápegység ajánlott erre a projektre?
van amúgy kettő esp32 s2 minim, de azt olvastam a wled nem telepíthető ezekre. Amúgy van egy másik LG-m, csak ezt még nem lehet rootolni, szóval a projektet két tv-re szeretném 🤓
-
allein
addikt
Sziasztok, van egy ilyen esp eszközöm [link] , mellette egy ledszalag ami 5m, 60/m: ws2812b, 5V led. 55” tv hátuljára megy fel, szerintem elég lesz 4m, tehát 240 led.
Tv egy LG, Piccap + HyperHDR beállítás után [link] elvileg helyettesíteni lehet az ambilightot.
Képen látható adapterem 5V 15A, az adaptert az esp-re csatlakoztatom, a leszalagot pedig az esp-re.
Esp-n már fent van a wled, be kell még állítgatnom. Szükségem lesz egy tápegységre amit a ledszalag 2 végére csatlakoztatom mint power injection? Jól gondolom?
Teljesen elvesztem, mindenképpen össze kell kötnöm az esp-t a ledszalaggal, jól gondolom? Ellenkező esetben nincs mi vezérelje a ledszalagot?
Amint belőttem az wledet az esp-n, akár lanon is csatlakoztathatom az esp-t a modememre?- split the outputs of the dig uno?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged