- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev200
csendes tag
Sziasztok!
Arduinóval szeretném megoldani, hogy erdő egyik pontjáról a másikra adatokat tudjak küldeni. 433MHz-es adóvevőt néztem ki hozzá. A kérdés, hogy valaki csinált-e már ilyet? Milyen teljesítményő antenna kéne a dologhoz? kb 10km-t kéne áthidalni. A projekt egy tájfutó rádiós egység lenne.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
dev200
csendes tag
Ha esetleg másnak sem működne a gyári driver a kínai arduino mega-hoz, akkor itt egy kis segítség hozzá.
Feltelepíted a gyári software-t.
Innen letöltöd a drivert (nem kell megiedni a honlaptól)
Kicsomagolod
A kicsomagolt mappát beteszed a ProgramFiles->arduino->drivers mappába
Majd a mappában lévő setup-ot futtatodEzek után használhatod minden további gond nélkül.
-
dev200
csendes tag
Sziasztok!
Minap érkezett meg egy arduino mega 2560-om. Leszedtem a Arduino honlapjáról a kis szoftwert hozzá. Ki szerettem volna próbálni egy sablon programmal, ami lefordult, de nem írta be a kódot az Eprom-ba.
Vadásztam sokat az arduino honlapján, de sajnos sikertelenül.
Valaki találkozott már hasonlóval?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged