Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
igen, csak nem allt ossze, hogy mire ment ki a jatek.
A beszelgetesi ido nagy resze olyan dolgokkal ment el, amiket csak az a par alak ismert es gondosan ugyeltek ra, nehogy ugy beszeljenek, hogy rajtuk kivul mas is ertse.
-
mindenes24
junior tag
Magyar Arduino Day 2024
4 oras szenvedes, elore elkeszitette mindenki a sajat eloadasat, de odaig nem jutottak el, hogy ertelmes felvezeto es osszekoto szovegeket mondjanak, vagy legalabb tartalomjegyzeket csinaljanak a videohoz.
Az eloadasok is olyanok, hogy az eloado tudja, hogy mit mond, azt mar nem, hogy miert es mi ellen lazad.
A hangositas meg egy kalap kaki volt, kozepiskolas gyerekek korberohognek oket. -
mindenes24
junior tag
Valaki vegigszenvedte hozzam hasonloan a negy oras arduino napos videot?
Kellene egy kis magyarazat, mert a felet se ertettem a felmondatokbol, nagyon belterjesen beszeltek.
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Kosszepen, valaszoltam.
-
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Lidl-ben időnként kapható harmadik kéz, nem drága, érdemes legalább egy olyat beszerezni.
Milyen neven fut?
Az elszívással is ráérsz akkor még. A füstöt el is fújhatod. Mert amúgy úgyis mindig az arcodba száll.
Inkabb az zavar, hogy nem latom tole a paka hegyet, ugyhogy ventillatoros fujas lesz.;)Amúgy nekem egy 120x60 cm-es asztalon van minden. Alsófűtéssel rendelkező meleglevegős forrasztóállomás, vákuumos ónszívó, elszívó 100-as csővel, némi alkatrész, fogók, csipeszek, óntartó és még pár egyéb dolog.
Errol egy fotot kozze tennel, ha kerhetem?
Érdemes egy normális forrasztóállomást választani.Ez mit takar?
folyasztószerwebes keresessel inoflux video jott csak, erre gondoltal?
(Esetleg privatban folytassuk, vagy van masik forum erre?
Mert ez inkabb alap elektronikai szerszamos temanak tunik - plane, hogy a forrasztasos szakirodalomnal nagy ellentmondasokra bukkantam a forrasztasi homersekleteknel, azt is tisztazni kene valahol, hogy melyik forrasban lehet megbizni?) -
mindenes24
junior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Bocsanat a tobbiektol, csak egyesevel tudok valaszolni.
Arduinos dolgokkal kezdek foglalkozni, eloszor csak dugdosos breadboard-rol volt szo, majd lattam, hogy a forrasztast meg kell tanulni.
Igen, az elszivason gondolkozok, ahogy a nagyiton es a krokodilcsipeszes tarton is, de elobb gyakorlatban akarom megtapasztani, nekem mi a jo munkakornyezet.
Az univerzalis kutyuk (nagyito alatt a krokodilcsipeszes tarto) problemaja, hogy kell eleg hely, hogy a pakat tudjam mozgatni a nagyito alatt. Elobb ki kell tapasztalnom, mi all majd kezre, es mekkora hely kell, ha mindket kezemben van valami es meg par dolog van az asztalon.
-
mindenes24
junior tag
-
mindenes24
junior tag
Forrasztast kezdenek gyakorolni, van lenyeges kulonbseg a kulonbozo vastagsagu forrasztoonok kozott a forrasztas celja vagy targya szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest