- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
válasz
fagylalt #9650 üzenetére
A robotjármű benzinmotorral megy? Mert ha nem, akkor ott lesz egy szép nagy aksid. Arra meg már csak egy step-down konverter kell, és viola, ahogy a művelt türkök mondják.
Bocs', közben látom, hogy másik szálon válaszoltál... Akkor csak a kérdés: miért nem jó a főakku? -
_q
addikt
válasz
fagylalt #9650 üzenetére
Robothoz nem kellene 2 motor?
A 20 perc nem indokolná, hogy túl nagy aksit használj, viszont mivel nem akarod gondolom utána egyből tölteni ilyen szempontból érdemesebb ha nagyobb az aksi. Egy 10 000 mAh-s aksi már bőven többet is tud 20 percnél és még csak tölteni se kell legalább sűrűn. Mint márka jók a xiaomi cuccok, lehet is hinni szerintem a kapacitásának, nem úgy mint sok kínai aksinál, ahol többet írnak rá a valós értéknék. Emellett meg ha úgy alakul, akkor telefon töltésre is tudod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest