- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oryctolagus
tag
válasz
Tankblock #6107 üzenetére
Ezt az ESP32 Development boardot nem ismerem és te is említetted hogy a támogatottság növekszik amiből arra következtetek hogy, ha elakadnék még több időt kellene a megoldás felkutatására szánnom.
Ez a két termék elég lehet nekem, szerintem.
Esetleg ez a 2. helyett.
Én már elégedett lennék magammal, ha motor megmozdítaná a gépezetet és mondjuk egy gombot a billentyűzetről hozzá tudnék rendelni eme funkcióhoz.
-
Janos250
őstag
válasz
Tankblock #6107 üzenetére
ESP32-t használókhoz kérdés:
Tavaly még előrendelésben rendeltem ESP32-t, de mivel a támogatottsága elég gyér volt, félre is tettem, miután megkaptam. Most, hogy már 1800 Ft körül is van ESP32 board, na, mondom, próbáljuk ki.
Kapásból problémába botlottam:
Ti hogyan kezelitek le a GET és a POST kéréseket?
Az ESP8266-nál ez simán megy, de itt - látszólag legalábbis - hiányoznak alapvető tagfüggvények, mint pl. arg(), args(), argName() Persze a Ticker is hiányzik nekem, de azt még megkerülöm, de az argumentum kezelések nagyon hiányoznak. Ti hogyan oldjátok meg? Ha ezt nem sikerül megoldanom, akkor mégis maradok még egy ideig a 8266-nál, bár nagyon csábító a 32 számos funkciója, sok lába, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest