- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Oryctolagus #6106 üzenetére
Én egy Raspberry Pi Zero-t vennék.
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Oryctolagus #6106 üzenetére
Hello,
Lehet hogy a többiek megköveznek ezért...
Én vennék ESP32 Development boardot,
rengeteg felhasználható PIN, beépített Wifi, Bluetooth, Én a minnél kevesebből darabból hozzuk ki elvet követem. A támogatottság növekszik, bár lehet hogy inkább a freeRTOS mennék rá mint az arduino vonalra.
240MHz és a két mag bőven elég és a ESP8266 yieldezés sem kell alkalmazni....Vagy valami bivaly erős STM32 ...... + modulok......
Vagy Rasperry Pi3 és társai.....Hmm lehet ezzel most nem segítettem
.....
Azt kellene eldönteni hogy mi a fontos, lehessen mindenféle prognyelvven programozni, vagy célhardver legyen, hogy kombinálható legyen camera képfeldolgozóval.....
Mekkora bonyolultsági fokot szeretnél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest