- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nem nagy cucc... jó pofa, neked. Én 0-ról kezdtem 5 nappal ezelőtt.
Nekem 5 perc volt, igen, de neked is menni fog, mert piszok egyszeru, es segtek szivesen.
Ha neked is eleg lenne az az aram, amit a shield tud, akkor piszok egyszeru az eset, radugod a shield-et az uno-ra, a frameworkben letoltod a libray-t, az is max. 5 perc, a libary pakkban ott van a minta aplikacio, azt feltoltod az Uno-ra, terminalbol vereted a motornak.Nekem ilyen kit van: [link]
Mostmar ilyet vennek, mert talan ez eredeti DRV-s: [link]Ha nem eleg az aram, akkor bonyolultabb a helyzet, de nem remenytelen.
-
Szerintem is, kell egy kliens programot tölteni az arduinora, és azt soros porton keresztül pc-ről vezérelni.
Még csak meg sem kell írni az arduino részt, mert komplett megoldások vannak rá, pl a Firmata. Van több hasonló, kimondottan távvezérléshez."ha egyben töltöm fel, mire megírom megőszülük"
Arduino IDE-ben is megírhatod külön a modulokat és tesztelheted is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest