- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
DrojDtroll #4783 üzenetére
Nekem még mindig nem igazán világos, hogy mit akarsz csinálni. Oké, hogy írtad, hogy két millió írás meg kétezer olvasás kell. De mennyi idő alatt? Meg mire?
Említetted a Due-t is. Az ADC konfigurálásával ott pl el lehet menni 1Msps-re is.
-
válasz
DrojDtroll #4783 üzenetére
Ahogy nézem, nem Arduino IDE a fejlesztőkörnyezet, csupán az eszköz kompatibilis az Arduino form faktorral.
Tehát az eredeti ötletnek, hogy kevés tanulással nagyot ugorj, nem felel meg.
Lehet, hogy lemaradtam, de miért nem jó mondjuk egy Due?
Szerk.:
Megtoldanám annyival, hogy ha nem számolsz sokat, főleg lebegőpontosat nem, akkor érdemesebb a 8 bitesek felé nézelődnöd. Rövidebb címek, rövidebb utasítások, gyorsabb gpio.A 2000 analóg olvasást milyen pontossággal szeretnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest