- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
válasz
Teasüti #3385 üzenetére
"mint az őrült azt a ledet" - Hogy kéne írnom ?
Amúgy ez csak egy egyszerű példa lenne rá, hogy valami nem kóser a megszakításkezeléssel egy ekkora programba se. (Lehetőség szerint, kizárni a programozási hibát...)
Amúgy ez egy riasztórendszerhez kéne, szebb lett volna így megoldani, ha már van benne ilyen lehetőség hogy megszakításokat használjak. Eddig amúgy a loop-ba volt simán if(digitalRead(2)) - el megoldva, az működött...
Kapcsolási hibát... hát, ennél egyszerűbben nem tudnék semmit összekapcsolni
Szóval szerintem nem ott a hiba.
A kapcsolást is és a képet is az Elektromanoid-ról szedtem. Annyi változtatás van az én kapcsolásomban hogy egy NC-s nyitásérzékelővel működik.
Ennyire macerás/instabil ez a jelszint váltás elkapása az arduino számára ?
-
gyapo11
őstag
válasz
Teasüti #3385 üzenetére
Nem az lehet a gond, hogy a gombnak prellje van, és egy nyomás vagy fölengedés valójában n db change, és ezeket a gyors interrupt kiszolgálás mind meg is csinálja? Ha páratlan számú, akkor jól működik, ha páros, akkor viszont látszólag nem történik semmi, valójában annyiszor váltott, csak ezt nem lehet látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged