Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84
üzenetére
MPU 6050-nél én pl abszolút nem értem hogy kéne értelmezni a 6 tengelyes mérés kimenetét 3 darab értékkel, amit ad a DMP. Ha ezt elhelyezem egy koordinátarendszerben, akkor is csak egy vektort kapok 3 dimenzióban.
Amúgy nem értem miért jó a gyártónak a "discouragement policy", hogy nincs rendesen dokumentálva a DMP.
De mindegy is, nekem elég 1D a jármű gyorsulására, lassulására. Ezt váltaná ki az abs jeladó.
Lehetne vacakolni még dőlésszögekkel (motorról lesz szó amúgy), de nem én fogom újrafeltalálni az egykerekezés gátlót, vagy kanyar abs-t.Hardveresen lehet számolni mindkét megszakitót egymástól függetlenül?
SPI-nél akkor elméletileg nincs delay()?
I2C:
több eszköz összedrótozása akkor nem probléma?
Egy SI1145 fényérzékelőt viszont be szeretnék vetni.
Az az asztal nagyon beteg!!

A hangot is a mikrokontroller dolgozza fel, vagy stream-elik az adatokat pc-ről?
Szeretnék hangérzékeny effekteket is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold